FOTOREPORTY

 
ikona close

MECCAMIX PRESENTS LEE DAGGER (vitek)

Datum: 27.02.2009 , Místo konání: Praha - Mecca
DJs: Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (uk), DJ Neo, Macio & arrogant house by Looky & Fcuk. Live: zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” – El Jay & okouzlující nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“ 2nd stage - Fcuk & Looky
O párty: start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, pozvánky a guest list do půlnoci, Decorations: obří nafukovací dekorace, bannery, Meccamix loga jako disco koule & nové Meccamix vizualizace, Performance: Ibiza Diva Dancers!
 
 
 
Popis: DJ Lee Dagger aka Bimbo Jones je u nás již jako doma, ale to rozhodně není na škodu, na "jeho" mejdany se pro jeho živý projev vždy velice těším. Meccu zdobily kam se člověk podíval loga MeccaMixu a aparaturu zahříval při mém příchodu DJ Macio. Po půlnoci konečně příchozí klubbeři početně přečíslili italskou kinderparty a mejdan začal vypadat podle mých představ :) Sličná zpěvačka Petra Infinity několikrát nakopla atmosféru "do červených", stejně jako zpěvák a saxofonista El Jay a DJ Neo. Koukněte na fotky, byla to jízda :)
Více info o této party
ikona fotoreporty
ikona reporty
Žádný report
k této party
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016