PARTYINFO

 

CRW BEACH SESSION I.

Datum konání:
31.05.2024 - pátek
Místo konání:
Mlékojedy - Beach park
DJs:
Brownie, Danjela, Ketan, Matt Walli, Smashing Raver
Live:
Mr. Funky Machine (hybrid live set)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00

 
 
První CRW Beach Session startuje v pátek

Beachpark Mlékojedy bude již 31.5. 2024 dějištěm prvního letošního open air showcase conceptu pražské DJské crew CRW DJs. Plážový areál u jezera v Tišicích je každoročně dějištěm velkého množství hudebních událostí ve všech hudebních stylech.

 

CRW Beach Session bude ale plná House music, Melodic Techna a Techhouseu. Představí se členové crew Ketan, Matt Walli a Mr. Funky Machine (který bude hrát poprvé svůj hybrid live set). Jako hosté přijedou DJane Brownie, mladá dáma, která má za sebou bohatou hudební kariéru nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Dále začínající a talentovaná Danjela, která s Brownie úzce spolupracuje a matador moravské scény, zakladatel crew KLBCK a rezident prostějovské multižánrové akce Rezonate, DJ Smashing Raver.

CRW


Pokud si tedy chceš užít již od odpoledních hodin kvalitní hudební produkci, určitě do Mlékojed 31.5. zavítej. Ubytování je možné v chatkách, které lze rezervovat na stránkách Beachparku, případně ve stanovém městečku a nebo využít asi 1 km vzdálenou vlakovou stanici Tišice s přímým spojením do Prahy, či Neratovic.

Akce začíná již v 17:00 a hrát se bude do brzkých ranních hodin.

Line-up a více informací sleduj na oficiální události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016