PARTYINFO

 

LET IT ROLL 2024

Datum konání:
01.08.2024 - 03.08.2024
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
DJs:
A.M.C, Andy C, BOU, Camo & Krooked b2b Mefjus, Dimension, Hybrid Minds, Koven, Netsky, Sigma, Sub Focus, Wilkinson, 1991, A Little Sound, Alcemist, Alix Perez, Andromedik, Audio, Basstripper, Black Sun Empire, Born On Road, Burr Oak, Buunshin, Calyx, Charlie Tee, Circadian, Delta Heavy, Dirtyphonics, Disrupta, Ed Rush, Emperor, EN:VY, Enei, Etherwood, Forbidden Society, Gest, Gino, GLXY b2b Workforce, Goddard., Halogenix, Harriet Jaxxon, Hype b2b Dillinja, Imanu, Jade, Jamezy, Justin Hawkes, K Motionz, Kasra, Kimyan Law, LEE MVTTHEWS, Madface, Maduk, Magenta, Magnetude, Mandidextrous b2b [IVY], Metrik, MNDSCP, Mob Tactics, Monrroe & Duskee, NCT, Neonlight, Particle, Phace, Phibes, Pola & Bryson, Primate, Prolix, Pythius, QZB, Redeyes, Rido, Ripple, Rohaan, S.P.Y, Serial Killaz, Simula, SKS, Sota, Spectral b2b Visla, Sustance, T & Sugah, Teddy Killerz, The Caracal Project, Technimatic, The Upbeats, Turno, Venjent, Voltage, Youphoria, Zardonic, Zombie Cats
Live:
Rudimental
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: předprodej: www.letitroll.cz

 
 
Let It Roll 2024 už má kompletní line-up

Léto už je za rohem a spolu s ním i festivalová sezona! Let It Roll 2024 už má kompletní sestavu jmen, která se letos v termínu od 1. do 3. srpna představí na milovickém letišti v rámci největšího drum & bassového festivalu světa. V letošním roce na něm vystoupí téměř 200 umělců, z toho zhruba 100 zahraničních jmen.

 

Hlavními taháky letošního ročníku jsou největší žánrové hvězdy, ať už třeba A.M.C, který již několik let v řadě drží titul pro nejlepšího D´n´B DJe světa dle ankety Drum&BassArena Awards, populární uskupení Rudim3ntal, které se do ČR vrací po 5 letech s novou show, nebo hitmakeři jako Netsky, Sigma, Sub Focus a Wilkinson. Letošní festival hostuje hned několik světoznámých žánrových značek a vydavatelství, z Holandska míří na festival Blackout Music, z Maďarska v ČR velmi populární Eatbrain, z Francie Vandal Records a z kolébky žánru, Velké Británie, dorazí Critical Music, své 15., respektive 20. výročí na festivalu oslaví také značky UKF a Shogun Audio, a vůbec první showcase na české půdě absolvuje také fenomén posledních let, DnB Allstars.

Rudimental


Hlavní scéna jako obvykle nabídne vystoupení těch největších hvězd. Tentokrát bude mít podobu futuristické vesmírné základny a bude vzhledově diametrálně odlišná od pódií z let minulých. Je také silně spjatá jak s další kapitolou festivalového příběhu, tak s tradiční Opening Ceremony - audiovizuální show, která patří k tradičním vrcholům celého festivalu. V letošním roce se na tvorbě hudebního doprovodu k ní podílí vybraná sestava umělců s různorodým zvukem, jmenovitě to jsou Monrroe, Pythius, QZB, Rido, S.P.Y a Turno. I další scény čekají v letošním roce změny, stejně tak festival nabídne i několik dalších programových novinek, které budou zveřejněny v následujících týdnech.

Subfocus


Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu, případně facebookovou událost. Vstupenky na festival včetně dalších služeb je možné zakoupit zde.

 
Rudimental míří na Let It Roll 2024

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016