PARTYINFO

 

DNB LEAGUE W/ ED RUSH (UK) - BENEFICE PRO PŘEDČASNĚ NAROZENÉ DĚTI

Datum konání:
04.06.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Ed Rush (UK), Akira b2b Bifidus Aktif, N:Force b2b Switch, Rich, Sayuz, Upfockerz, Fat-G, Gasr, Pysthone
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Další díl DNB League jako benefice

Značka DNB League pořádá výroční párty. Celý výtěžek z akce bude věnován nadačnímu fondu, který pomáhá předčasně narozeným dětem po celé republice. Vystoupí legenda světové scény, producent a hlavní reprezentant žánru neuro funk – britský DJ Ed Rush a 14 drum and bassových DJs. Párty se koná v sobotu 4. června od 16:00 na zahrádce Stormu a bude pokračovat od 22:00 do rána v hlavním sále klubu.

 

Cílem Nadačního fondu pro předčasně narozené děti a jejich rodiny je pomáhat rodinám, které se ocitly z důvodu předčasného narození dětí v tíživé finanční a psychické situaci. Péče o takovéto děti je velmi náročná a současná podpora jde do vybavení neonatologických center, ale žádná organizace přímo finančně nepomáhá rodinám dříve narozených dětí. Fond založila Hana Píšová a Markéta Stránská v prosinci roku 2013. Motivací byla osobní zkušenost Hany, které se předčasně narodila dvojčata. Hana o tom říká: "Moc dobře vím, čím si lidé v této situaci prochází. Jaká je to psychická, finanční, časová zátěž pro celou rodinu. Jak jsme na začátku tápali, kam a na koho se obrátit."

Oděvní značka DNB LEAGUE se proto rozhodla ve spolupráci se Storm klubem věnovat 17. výroční party a výtěžek z ní Nadačnímu fondu pro předčasně narozené děti a jejich rodiny.

Na akci zahraje Ed Rush, který stál u zrodu drum and bassu už v devadesátých letech, kdy společně s Opticalem založili label Virus a vydali nadčasová alba "Wormhole" a "Creeps". Zvukově dokonalé a hybné tracky s techno atmosférou zněly v té době všude a dodnes mají drive i sílu. Před pár lety se Ed Rush spojil s Audiem a vytvořili projekt Killbox. Ed Rush tak nadále udává trend v tvrdším drum & bassu a zůstává excelentním DJem, který dokáže zaujmout publikum a vytvořit v klubu výjimečnou taneční atmosféru pro mladší i starší ročníky.

BlueLight


Představí se i další legendární DJové. Ze sound systémů Rich z Bass Beast, Gasr a Pyshtone z Massive Elementz nebo Fat-G z Booyaka crew z legendárního plzeňského klubu Inspiral. Špičku českého drum and bassu budou reprezentovat DJs Let It Roll bookingu: Bifidus Aktif, Akira, N:Force (zároveň z Neurofunk Will Never Die), uskupení Upfockerz s MC Brejchusem a další.

Akce začíná v 16 hodin na zahrádce klubu Storm, kde si kromě drum and bassu můžete vychutnat výtečné hamburgery a širokou nabídku nápojů a naladit se na nezapomenutelnou noc v hlavním sále klubu Storm, který DJs rozvirbrují pomocí skvělého Fuction One ozvučení. Klub Storm najdete na Žižkově u pěšího tunelu do Karlína, na Tachovském náměstí č. 5, vstup je z cyklostezky. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji Goout.

Akci podporuje Radio 1, Stickers.cz a Growmania a DNBwear.

www.dnbleague.com

www.predcasnenarozenedeti.cz

Předprodej

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016