PARTYINFO

 

SAVARIN ACOUSTIC – JEN A MICHAEL C

Datum konání:
13.08.2020 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Zahrada Savarin
DJs:
Michael C
Live:
Jen
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: zdarma

 
 
Zpěvák JEN zve na release party s Michaelem C

Zpěvák a hudební skladatel JEN se po delší době chystá koncertovat v Praze. Ve čtvrtek 13. srpna odehraje akustický koncert v Zahradě Savarin, která je dočasným projektem společnosti Dejsiprostor s.r.o. v ulici Na Příkopě. Po vystoupení se uskuteční ještě představení nového remixu "Nepůjdem spát". Ten vznikl ve spolupráci s DJem Michael C, v jehož režii bude následná after party. Vstup bude pro všechny zdarma.

 

Akce odstartuje v 18:00 koncertem zpěváka JENa, který vystoupí pouze za doprovodu kytary a piana. Následovat bude představení remixu songu "Nepůjdem spát" v nové elektroničtější podobě. O tu se postaral uznávaný DJ a producent Michael C. "Pro JENa jsem dělal remix už v minulosti, když ještě působil v kapele Bek Ofis. Jakmile se teď objevila možnost další spolupráce, šel jsem bez rozmýšlení do toho. Song "Nepůjdem spát" je hodně taneční, takže bylo nasnadě ho upravit ještě lehce jiným směrem," vysvětluje DJ Michael C.

Michael C

Nová podoba songu si vyžádala také upravený videoklip. Ústředním motivem původního klipu byl bláznivý roadtrip dvou nejlepších kamarádek po Česku. Hlavní role ztvárnily modelka Andrea Kalousová a všestranná umělkyně Aneta Kernová. "V rámci release party stejně jako remix písničky představíme i upravený klip "Nepůjdem spát", který reflektuje taneční atmosféru a doufám, že i mnohé rozhýbe," popisuje zpěvák JEN.

JEN

Pokud chcete nasát tu nejlepší letní atmosféru, dorazte ve čtvrtek 13. srpna do Zahrady Savarin, kterou najdete na adrese Na Příkopě 10. Kromě dobré muziky si užijete také autentický street food od Kolektivu, La Patrony, Woke bowl a vychlazené pivko od Vinohradského pivovaru. Vstup je pro všechny zdarma.

Více informací o akci najdete na FB události.

foto: Benjamin Buttler

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016