PARTYINFO

 

WG2020: THE FUTURE IS NOW

Datum konání:
25.10.2019 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Alan Wood, Nilla, Tom Holič
Live:
Terezie Kovalová
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: 440,- Kč

 
 
Wolfgang zve na fashion show 2020

Cesta do přítomnosti. Ta, kterou podnikáme, když jsme pozorní, něco nás vtáhne, děláme, co nás baví. Wolfgang vypraví vesmírnou loď a letovou posádku, to ostatní je na vás. Jestli jste už na nějaké módní přehlídce vlčí smečky byli, víte, že vám to půjde samo. 3, 2, 1... Tady a teď. V Rotundě Brněnského výstaviště, poslední říjnový pátek.

 

WOLFGANG nejsou jen minimalistické střihy, které otupují hranice trendů, a nestárnoucí kolekce, jejichž kousky se neptají na sezónu ani na pohlaví či věk. Za maximální jednoduchostí a signifikantním vzhledem se skrývá postoj k světu plný otázek a volání po odpovědích. Úderné texty nutí k zamyšlení, kdo jsme a kam jdeme. Vlčí smečka v zádech zase pomáhá rozvinout a ukázat světu vše, co se v každém z nás skrývá. A o misi za lepší zítřky bude i módní přehlídka "THE FUTURE IS NOW", která proběhne v Brně 25. října.

Wolfgang

"Chceme dát vědět, co je u nás nového, kam jsme se za poslední dobu posunuli. V posledních pár letech jsme se soustředili spíš na Prahu, kde jsme otevřeli druhý obchod, teď je čas vrátit se tam, kde to všechno před více než sedmi lety začalo. Do našeho brněnského motherhoodu. Vypravujeme vesmírnou loď, bojovníky za lepší zítřky, otevíráme nové téma černé a bílé a jejich kontrastu, toho, že nic nemusí být tak, jak se zdá. Relativitu času, který tolik v dnešní zrychlené době postrádáme a přece tu je, stejně jako naše volba, jak s ním naložíme. Připomínáme filozofii naší značky, která je o tom, že jednat je více než mluvit, že vědomě a zodpovědně volíme svoje kroky a že svobodu a individualitu bychom si nikdy neměli nechat vzít," říká Viktorie Kaštánková, jedna ze zakladatelek WOLFGANGU.

Wolfgang

Futuristickou módní přehlídku doprovodí vystoupení přední české violoncellistky Terezie Kovalové, o hudbu na afterparty se postarají ti nejpovolanější z territory gangu: Alan Wood, Nilla a Tom Holič. Chcete-li být u toho, připravte si svůj black-soldier outfit a vydejte se se smečkou na let, který bude nejen oslavou jejich výročí. Vstupenky za 440,- Kč můžete zakoupit v kamenných obchodech WOLFGANG v Brně a v Praze (kapacita je omezená).

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016