PARTYINFO

 

OFENBACH (FR)

Datum konání:
26.09.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ofenbach (FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.net, Ticketportal.cz

 
 
Hvězdy taneční hudby Ofenbach zahrají v Praze

Bomba na současné scéně house music, francouzští DJové a producenti Ofenbach, vystoupí 26. září 2019 v pražském klubu Roxy. Jedni z nejpopulárnějších zástupců svého žánru zahrají pro tuzemské publikum svůj DJ set nadupaný pozitivní energií v rytmech deep house music na začátku příští klubové sezony. Ofenbach sklidili úspěchy díky vlastním trackům jako "Be Mine", "Katchi" nebo "Paradise". Pro Prahu připravují speciální show. Vstupenky na akci lze nakupovat v síti GoOut a Ticketportal.

 

César a Oliver. To jsou jména dvou mladých pařížských producentů, kteří sklízí úspěchy v klubech po celém světě. Jejich skladby patří mezi nejhranější písně playlistů radií zaměřujících se na taneční a klubovou hudbu. Oba se spolu potkali již ve třinácti letech, kdy založili první rockovou skupinu. Dnes patří mezi nejčerstvější objevy žánru deep house. Kromě vlastních tracků tvoří také remixy pro slavné kolegy, jako jsou například Bob Sinclair, Hyphen Hyphen a další. Ve svých setech dávají prostor pro hudbu, která je formovala v dětství, a tak se mohou fanoušci těšit na vlivy a remixy skladeb od takových kapel jako Rage Against the Machine, Led Zeppelin, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, AC/DC a další... Dle svých slov ale také přiznávají, že v jejich tvorbě elektronické hudby je velmi ovlivnily projekty jako Daft Punk, Stardust, Cassius, Justice nebo Kavinsky.




V roce 2017 vydali ve spolupráci se skladatelem Nickem Waterhousem skladbu Katchi, která se stala nejvyhledávanějším Shazam trackem v době vydání. Ve Francii šlo dokonce o druhou nejhranější rozhlasovou píseň. Ofenbach představují současnou taneční hudbu, příležitost k dlouhé taneční párty s nejnovějším zvukem. V klubu Roxy společně s francouzskými DJi zahrají také zástupci české house scény.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016