PARTYINFO

 

EDMANIA OPEN AIR 2019

Datum konání:
21.06.2019 - 22.06.2019
Místo konání:
Trenčín - Expo Center
DJs:
Afrojack (NL), Cosmic Gate (DE), Sunnery James & Ryan Marciano (NL), W&W (NL), Blastoyz, Bruno Martini, Cleric, Coone, EKG (SK), Dlugosh, Drahosh (SK), Future Code, James Dymond, KhoMha, Kill The Buzz, Klaudia Gawlas, Martin Michniak, Moksi (NL), nFiX & Candice, Nifra, Oliver Smith, Reorder, The Who (UK), Tigi, Todd Helder, Ummet Ozcan, Victor Tellagio, Watermät (FR), Zonderling (NL)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00

 
 
Čtvrtý Edmania Open Air startuje již v pátek

Duch elektronické hudby se v roce 2015 naplno probudil! Pod značkou Edmania začal psát svou historii nový festival elektronické taneční hudby... Letos je to již čtvrtý ročník, který se uskuteční na výstavišti v Trenčíně v termínu 21. - 22. června 2019. Na předchozích akcích vystoupili například Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Axwell & Ingrosso a pořadatelé pro letošek vsadili na tematický motiv Alice in Wonderland!

 

Co si lidé nejvíce pamatují? Ano, příběhy. Sledujeme je ve filmech, čteme o nich v knihách, celý náš život je v podstatě jen sled malých a velkých příběhů. Jeden takový velký příběh můžete prožít i na tomto festivalu! Vydejte se tedy s Edmanií, Alicí a bílým zajícem do říše divů a EDM!

Edmania
Celý festival bude speciálně vyzdobený, zmiňované téma uvidíte už u vchodu a neopustí vás po celý víkend. Tedy dobře, záchody se na speciální levitující mísy předělávat nebudou. Možná za rok... Jinak vás specifický svět z pera Lewise Carolla bude provázet na každém kroku a proto bude přínosné, když dorazíte v tematickém kostýmu. Během soboty jsou navíc naplánovány celodenní aktivity, do kterých se budete moci zapojit.


Cílem je vtáhnout vás během festivalu do říše divů, ve kterém budete žasnout. Bude to vlastně takový Disneyland pro velké děti, které mají rády párty v rytmu EDM. Určitě si odnesete zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat, tak neváhejte a pořiďte si lístky, 21. červen se už blíží! Těší se na vás Alice, Bílý zajíc, Kloboučník a škeble!

Edmania


I tento rok bude na akci Edmania Open Air 2019 připravena jedna hlavní, dvě žánrové a tajná stage a jejich design bude v duchu Alice in Wonderland. Srdcem celého festivalu bude samozřejmě hlavní pódium, kde se bude odehrávat vše důležité. Ani ti, co chodí na tento festival každý rok, ho však hned nepoznají. Bude totiž vypadat úplně jinak než jindy. Všude bude dost LED obrazovek, takže se nemusíte bát toho, že byste neviděli, nebudou chybět ani lasery, světla a... Více organizátoři neprozradí, abyste se měli na co těšit.


Line-up DJs je však venku, tak se pojďme navnadit na headlinery. Vybrat hlavní hvězdu není jednoduché, ale mezi ty, na které se nejvíce těšíte, určitě patří W & W. Willem van Hanegem a Ward van der Hárs se spojili již v roce 2007. Ani za 12 let se jejich "vztah" nerozpadl a oni stále tvoří ty nejlepší tracky. To dokazuje jak jejich starší album "Impact", tak i nejnovější song "Repeat After Me".


V pátek dále vystoupí například Ummet Ozcan, německý hudebník a producent, autor známého hitu "The Hum". Zapomenout však nesmíme ani na Moksi, kteří vás roztančí svými tracky inspirovanými pozdními devadesátkami a nebudou chybět ani DJs EKG, Dlugosh nebo Tigi.


V sobotu svou show spustí Afrojack. Ten již několik let potvrzuje, že Nizozemsko je zkrátka království EDM. Již v roce 2011 se dostal mezi desítku nejlepších DJů v žebříčku DJ Mag a své místo si tam drží dodnes. Z Holandska pochází i Sunner James & Ryan Marciano. Ti vás provedou žánrem electro house. Hudbu trochu přitvrdí Coone, ortodoxní zástupce žánru hardstyle. Pořádně vás roztančí také Bruno Martini, DJ Emtydee a spousta dalších. Tak následujte bílého zajíce, který 21.6. doskáče do Expo Centra v Trenčíně! Těšíte se? 

FB event

https://www.edmania.eu/vstupenky/

https://www.edmania.eu/ubytujte-sa-u-nas/

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z akce Edmania Open Air od ronnyho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016