PARTYINFO

 

SAM DIVINE (DEFECTED, UK)

Datum konání:
17.05.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Sam Divine (Defected, UK), Rodrigo Ardilha (Sony Music, BRA), Funspeed, Deffo, MyLo, Mike Mex, Sajmon, Cobra, Brownie
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: 2. vlna: 50 kusů 220,- Kč do 26.3., 3. vlna 50 kusů 320,- Kč do 26.4., 4. vlna 200 kusů 420,- Kč do 17.5.

 
 
Sam Divine se představí poprvé v Praze

Do Prahy míří lodýnská královna house music Sam Divine! Je to k neuvěření, ale v Praze ještě své vystoupení neměla, a rozhodně je čas na nápravu. V květnu tedy budou její kroky směřovat do klubu Radost FX. Pokud náhodou ještě netušíte, o koho se jedná, alespoň v kostce vám ji nyní představíme...

 

Sam začala s hraním až ve svých 21 letech, což jí ale na lásce k hudbě moc neubralo. V roce 2005 se dostala na Ibizu, kde ovládla západní konec San Antonia a ihned zahájila spolupráci s Defected Records. Od té doby tam strávila prakticky každou sezonu. V roce 2009 podepsala smlouvu s Defected a od té doby patří pod jejich umělce.

Sam Divine

Sam Divine je DJka, která přesně ví, co hrát a kdy to hrát. Hodiny, které strávila ve vinylovém ráji Chemical Records, jí dávají nepřekonatelnou představu o světě house music. Po hraní v téměř všech klubech na Ibize, včetně rezidencí v Ushuaia, Amnesia a Sankeys také vystoupila na festivalech, jako jsou Tomorrowland, Eastern Electrics, Defected Croatia, SW4 a Creamfields. Stejně takto pravidelně vystupuje v Edenu s Defected a loni byla dokonce i u nás na Beats For Love.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016