PARTYINFO

 

URBAN LEGENDS 12: FUNK D'VOID (UK), FLOEX

Datum konání:
23.02.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Funk D´Void (UK), Floex, Schwa, Fatty M, Pavel Bidlo, Josef Sedloň, 4BeCome1, Biodan
Live:
El Prevost (UK), Slater & Urban Legends feat. Filip Markes
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: do 22:00 70,- Kč / 150,- Kč poté

 
 
Další díl Urban Legends již tuto sobotu

Pražský Cross Club a label Tribal Vision Records představují již dvanáctý díl elektronického indoor festivalu Urban Legends. Jako hlavní host se tentokrát představí britský veterán elektronické hudby Funk D’Void, kterého vedle špičkových setů proslavily i releasy na labelech jako Bedrock, Cocoon či Soma a remixy pro legendy jako New Order, Underworld, Laurent Garnier nebo Stephan Bodzin.

 

Line up doplní live set anglického producenta El Prevost, DJské vystoupení českého audiomága Floexe, živý projekt DJ Slater & Urban LegendsFilipem Markesem a šest dalších špičkových DJs: Schwa b2b Fatty M, Pavel Bidlo, Josef Sedloň, Biodan a 4BeCome1. Funk D´Void, rodák z Glasgow, který aktuálně žije a působí v Barceloně, je na elektronické scéně už bezmála 30 let. Během nich dosáhl nespočtu úspěchů a uznání od mnoha hudebních velikánů, procestoval coby DJ celý svět a své znalosti a um nyní zúročuje jako mentor a učitel mladé generace.




Angličan El Prevost se dostává do povědomí již v roce 2001 a 2004, kdy zakládá vlastní labely Linx Records a Built in Britain. Svůj první solo počin vydává v roce 2010 na Elevation Recordings a ihned dostává nejvyšší hodnocení od např. Laurent Garniera. Jeho další tracky se stávají záhy vyhledávaným artiklem světových producentů a výročních kompilací.




Tomáš Dvořák aka Floex je pražský klarinetista, producent, skladatel a multimediální umělec. Ve své hudbě je velmi kreativní a nebojí se zabrušovat do všech odnoží atmosférické hudby, vytváření multimediálních instalací a soundtracků pro hry. Poslední jmenované ho nakonec proslavilo i mezinárodně. Jeho alba dosáhla několikrát i na prestižní ocenění nejen v České republice. V poslední době spolupracuje s vynikajícím hudebníkem Tomem Hodgem, se kterým vytváří nový umělecký koncept kombinující elektronickou a klasickou hudbu.




FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016