PARTYINFO

 

KOMPAKT EXTRA | MICHAEL MAYER, PATRICE BÄUMEL

Datum konání:
26.04.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Michael Mayer, Patrice Bäumel, Biodan
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 340,- Kč + poplatky, NoD 350,- Kč, prvních 24 hodin přes MY ROXY s 10% slevou, poté v ostatních předprodejích, na místě 250,- Kč

Line-up:
23:00 - 01:00 Biodan
01:00 - 03:00 Michael Mayer
03:00 - 05:00 Patrice Bäumel
05:00 - 06:00 Biodan
 
 
Michael Mayer veze dnes do Roxy Kompakt Extra show
Label Kompakt přiveze do Roxy Kompakt Extra night

Roxy ovládne na konci dubna "Kolínský sound". Jeden z nejvýznamnějších nezávislých labelů Kompakt Records přiváží svou showcase pod názvem Kompakt Extra Speicher. Celou noc nepovede nikdo jiný než majitel labelu a světově uznávaný producent Michael Mayer. Jako další z Kompakt party vystoupí německý producent a DJ žijící v Amsterdamu Patrice Bäumel. Roxy čeká 26. dubna noc plná vybrané elektroniky pro fajnšmekry a bez kompromisů. Vstupenky prvních 24 hodin přes MY ROXY s 10% slevou. Poté v ostatních předprodejích.

 

Minulý rok tomu bylo 20 let, co v Kolíně vzniklo vydavatelství a stejnojmenný obchod s deskami Kompakt. Během několika let se díky skvělému hudebnímu vkusu a inovativnímu přístupu k elektronice vyšvihl mezi nejuznávanější nezávislé labely. Pro směsici ambientního techna, tech-house, melancholie, ale i líbivých popových melodií ve spojení se silnou taneční energií se brzy vžil pojem Cologne Sound. Kompakt se stal domovem umělců jako Kölsch, Gui Boratto, Sascha Funke nebo právě i Michael Mayer a Patrice Bäumel, kteří nás na konci dubna vezmou na eklektickou jízdu nejen na vlnách Kompaktu, ale jak je u nich zvykem, i všemi zákoutími současné německé elektroniky.

Michael Mayer

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016