PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ MANTA & MUTATED FORMS

Datum konání:
25.01.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Manta (AT), Wild Rabbits (PL), Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Skáčko, Chombo, Lifesize MC (UK), Tony & Dino, Ozy & Ludkey
Liquid / deep stage: Mutated Forms (UK), Theya, Blofeld, Runky, Fallen Gemini, Stanjah, Cherw
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/double-trouble-volume-plus+blofeld+dalsi/husd/

 
 
Mutated Forms hosty liquid stage na Double Trouble

Letí to jak voda! Je tu opět další nový rok, ale v rámci párty Double Trouble pořádané v holešovickém Crossu se nic nemění. Spolupráce pražských uskupení Drumbassterds a Liquid DnB Crew je zajetá skvěle, takže i letos můžete čekat distribuci těch nejvybranějších neohraných zahraničních bookingů z celého světa. Banda z Liquid DnB Crew okupující na DT klenbu dolní stage, a které v žilách koluje tekutina složená z těch nejjemnějších atmosfér, líbivých rytmů, ale i temnějších nálad, si pro vás připravila hned zkraje roku famózní projekt, který se v našich končinách neobjevil už celých dlouhých 9 let.

 

Doufáme, že fanouškům nejen hudebního vydavatelství Spearhead, ale i liquid funk scény obecně, stoupne tep hned, jakmile vidí název Mutated Forms. Tato původně estonská trojice, nyní už pouze ve dvoučlenném složení, se sídlem v Londýně, se může pochlubit širokou nabídkou vlastních, a nutno dodat, že i žánrově velmi pestrých releasů. V jejich repertoáru najdeme parádní melodie liquid funku, ale i temnější deep, řízný jungle nebo hutnější dubstep. Přeskáčeme minulost a budeme se v krátkosti věnovat spíše aktuálním EP/LP posledních let. V roce 2016 tato dvojice vydala skvělé album s názvem "Hologram", které se, jak jinak, dočkalo vřelého přijetí u drumandbassového publika i hudebních kritiků. Na úspěch tohoto LP kluci navázali v srpnu loňského roku velmi zdařilé EPčko jménem "Flashbacks". Můžeme si položit otázku, v čem, že jsou Mutated Forms tolik specifičtí? Odpověď není zcela jednoznačná, ale dalo by se to víceméně popsat tím, jak přistupují ke své tvorbě. Porovnejme jednotlivé releasy a zjistíme, že každý má svou nezaměnitelnou tvář a nedrží se zažitých standardů. Uvidíme tedy, co si pro nás toto duo chystá za show! Samozřejmě by to nebyla párty bez českého zastoupení. Jako host "Liquidní krů" dole v Crossu zahraje zástupce Empire Recordings, který na domácí scéně působí už nějakou tu chvíli a vyznává především temnější stránku drumandbassu, DJ Cherw. Ten tentokrát přislíbil, že exkluzivně zahraje něco jemnějšího v konceptu dolní stage. Těšíme se! Na párty nebudou chybět allstars z "Liquidní krů", kterou tentokrát zastoupí Theya, Fallen Gemini, Blofeld, Runky a Stanjah. Takže ať už se chceš jít čistě sundat jak Dáda, či potřebuješ shodit nějaký to přebytečný kilo po vánočním obžerství, nebo si prostě jen chceš zajít poslechnout skvělou music, my ti dáváme skvělý tip, kam 25.1. můžeš zabrousit!

Hlavní stage mají tradičně pod palcem kluci z Drumbassterds crew, kteří si pro tentokrát jako hosta pozvali rakouského řezníka jménem Manta. Ten má zářezy u značek jako Bad Taste, Mayan Audio nebo Fragmented Recordings. Za dobu svého působení na scéně si zahrál se spoustou zvučných jmen a je jasné, že se můžete těšit na mejdan, kde protancujete nejedny střevíce! Samozřejmě nebude chybět ani pořadatelská Drumbassterds Crew ve složení Volume Plus, Skáčko, Houbass, R-Flyer, Chombo a Lifesize MC, a jejich hosté Tony & Dino a LudKey s Ozym. Takže mejdan bude!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016