PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.10.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face, Dys Martin, Rescue
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:

start: 22:00, vstup: zdarma

 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Ačkoliv teď člověku není příliš do skoku, typické podzimní plískanice se nám naštěstí vyhýbají jako čert kříži, a tak si to buď musíme prodlužovat volnem v příznivějších lokalitách, nebo utíkat za teplem u nás doma, kam to jenom jde... Pokud tedy taktéž zůstáváte uvězněni v matičce stověžaté bez možnosti dovolených na nejrůznějších světových plážích, naložte s tou druhou variantou přesně podle vašich představ! A věřte, že to nemusí být úplně nejhorší... Kupodivu se totiž i u nás najdou místa u vody, kde vám zima za nehty rozhodně nepoleze. Jedním z takových je už dobrých 20 let House boat U Bukanýra, kde se kromě zdejšího spolehlivého vytápění zahřejete jak divokým tancem, tak i stejně divokou nabídkou lihovin z bohatě zásobeného baru. Je opravdu jen na vás, co přesně si ke štěstí vyberete, navíc je možné bravurně všechny varianty kombinovat. Žije to zde totiž už od čtvrtka a ten čtvrtý v měsíci, který tentokrát připadá na 25.10., již 11. rokem okupuje multižánrová párty Unplugged! Jak bude vypadat lodní řád pro její říjnovou edici?

 

Nelehké úlohy roztleskávače se zcela dobrovolně a bez hádek a vjíždění si do vlasů zhostí sám rezident tohoto večírku DJ Face. Těžko říci, co od něho i tentokrát můžete očekávat... Miluje down tempo, miluje nu jazz, miluje nu disco, miluje deep house, tech house, acid i techno a pokaždé je tuze rád, když z těchto zdánlivě nesourodých škatulek sestaví takový příběh, aby roh, natož hrana, jedné z nich vyčnívaly do stran. Těšte se na vydatný dvouhodinový barevný koktejl umíchaný z vinylů! Na ty nedá dopustit ani ten, který je roztáčel naposledy před deseti lety na všech možných pražských místech, a ony, světe div se, po sfouknutí prachu stále baví dál a dál... Jeho jméno je Dys Martin, a pokud si chcete zavzpomínat na pecky téměř zapomenuté, máte k tomu ideální příležitost a navštivte naši oblíbenou bárku kolem půlnoci - jistě to bude stát za to. House music, breakbeat i funky vypalovačky, to vše precizně poslepované dohromady a stále funkční! Pokud naopak dáváte přednost aktuálnímu zvuku, co se s takovou oblibou hraje převážně na západ od našich hranic, užijte si následně sofistikovaný mix z rukou jednoho ze členů sound systemu Pure Rhythm. Říká si Rescue, má za sebou úspěšně zakončené studium sound designu, a na jeho zvuku je to pokaždé znát... Jeho skladby vás úspěšně nakopnou, ale také vám snadno dovolí se na chvilku zastavit a zasnít. To není zrovna málo, co říkáte?



I říjen v Praze se dá bez obav přežít, pokud víte, kam přesně se uchýlit a kam se před nepřízní počasí schovat... My jsme vám právě teď nabídli jednu variantu, kde to bude rozhodně stát za to, a kde se nudit nebudete ani tu minutku. Stavte se za námi (klidně jen na kus řeči) a bude to zas o něco veselejší! Ano, podzim budiž pochválen...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. listopadu a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Vik (Vinyl Kink) a Loopin.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016