PARTYINFO

 

LOGISTICS (UK) & IVY LAB (UK)

Datum konání:
11.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Logistics (Hologram LP Tour), Ivy Lab (Death Don’t Always Taste Good LP Tour), Changing Faces, 2K
2nd stage: Arturo Legorreta, Alan T
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 190,- Kč + poplatky, NoD: 200,- Kč, MYROXY http://my.adamapp.com/download/5569?lang=cs, na místě: 250,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Changing Faces
01:00 - 02:00 Ivy Lab
02:00 - 04:00 Logistics
04:00 - 06:00 2K

2nd stage: Arturo Legorreta, Alan T
 
 
Logistics a Ivy Lab dnes přivezou do Roxy nová alba
Logistics a Ivy Lab oslaví vydání nových alb v Roxy

Druhý květnový týden přinese do Roxy dvojitou dávku zlomeného beatu. Nadšence do melodického drum&bassu přijede potěšit Logistics, matador Hospital Records. Sekundovat mu budou mistři progresivního a experimentálního zvuku Ivy Lab. Není zcela běžné, aby takováto jména hrála společně na jednom podiu. Noci dodá punc exkluzivity fakt, že vystoupení proběhnou v rámci uvedení nových alb. V případě Ivy Lab dokonce jejich debutu! Předprodej začal 9. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Matt Gresham aka Logistics vyrostl na kytarových kompozicích zabalených do down tempo zvuku. Jako Nu:Tonův mladší bratr se ale drumandbassu vyhnout nemohl. A je tomu již dlouhých 14 let, co se upsal výhradně jednomu z nejsilnějších D´n´B labelů na světě. Se skladbami jako "The Trip" nebo "Spacejam" se zařadil mezi uznávané producenty žánru takřka světelnou rychlostí. To Ivy Lab jako projekt mají za sebou kratší, ale o nic méně bohatou historii. První společný track vydali teprve před pěti lety. Okamžitě se ale zařadili mezi to nejzajímavější a nejvyhledávanější, co scéna experimentálního D´n´B nabízí. Mefjusův remix skladby "Sunday Crunk" se stal neodmyslitelným highlightem každé párty, při jehož hraní pokaždé zněly bouřlivé ovace. Založení vlastního labelu 20/20 bylo jen otázkou času. Nyní je jejich značka synonymem kvality a drumandbassu pro náročnějšího posluchače.

Ivy Lab

"Hologram" je Logisticsovou již sedmou dlouhohrající deskou v pořadí, pro kterou hledal inspiraci na cestách po Hong Kongu a Novém Zélandu. Vévodí jí tolik typické liquid funkové beaty se soulovým nádechem. Zato pro Ivy Lab znamená deska s poněkud pochmurným názvem "Death Don’t Always Taste Good" jejich dlouho očekávaný debut. Bude to první hudba, kterou vydají poté, co se z trojice stala dvojice. Album vychází 11.5., tedy přesně v den párty. Tak se připravte. Bude to speciální a bude co slavit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016