PARTYINFO

 

MIDLAND (UK)

Datum konání:
15.06.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Midland (UK), Fatty M, Schwa, Lumiere
2nd stage: Animal Print (Round Up), Barbora (Tetris)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut: 274,- Kč https://goout.net/cs/listky/midland-uk/qpgc/, MYROXY http://my.adamapp.com/download/5569?lang=cs, na místě: 250,- Kč
Line-up:
23:00 - 02:00 Fatty M b2b DJ Schwa
02:00 - 03:30 Midland (UK)
03:30 - 06:00 Lumiere

2nd stage: Animal Print (Round Up), Barbora (Tetris)
 
 
Autor nejlepšího Essential Mixu Midland poprvé v Čechách
Hudební chameleón Midland vystoupí poprvé v ČR

Autor "Essential Mix of the Year 2016", oceňované kompilace "Fabriclive 94" a nespočtu nadčasových a především různorodých tracků Midland poctí v červnu poprvé svou návštěvou i Prahu. Mnoho médií včetně Fact Magazine ho zařadilo mezi aktuálně nejlepší světové DJe. Právě Midland je v současnosti považován za jednoho z nejprogresivnějších umělců se schopností přizpůsobit se jakémukoliv prostředí, stejně jako to umí právě chameleón. Midlandova premiéra se chystá v Roxy 15. června. Předprodej začíná 6. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Od chvíle, co se poprvé objevil v roce 2010, byl Harry Agius aka Midland talent se schopností přizpůsobit se velkému množství hudebních poloh: producent surrealistických klubových beatů i popových melodií, DJem flirtujícím s deep housem, technem, diskem, ale i aktuálním soundem svého rodného Leedsu. Prostřednictvím své produkce, labelu Graded i live setů prezentuje Midland svůj jedinečný styl, náročný a překvapivý stejně jako jemný, rafinovaný a naprosto přesně stavěný okolnímu prostředí.

Midland

K prvnímu "Essential Mixu" pro Radio 1 se dostal v roce 2016 a stejný rok byl Petem Tongem vybrán za nejlepší z celého roku. Následovala prestižní kompilace pro londýnský Fabric, kterou Mixmag vyhlásil nejlepší kompilací roku 2017. "Tiše a bez fanfár se Midland stává jedním z nejlepších DJů současnosti", hodnotil Midlandův rok 2017 Fact Magazine. Rok 2018 je pro Midlanda přislibem dalšího dobrodružství a byla by chyba nebýt v červnu v ROXY u toho.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016