PARTYINFO

 

SPARTAQUE (CUBBO, UA)

Datum konání:
16.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main Stage: Spartaque (Cubbo, UA), Thin & Thick, Golpe, Subgate, Denysa, Bastien
Closing Music stage: P-Jay, Wulky, Zendi, Marteen, Mark Evill
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:30, vstup: 299,- Kč https://www.smsticket.cz/vstupenky/10916-spartaque
 
 
Techno producent Spartaque rozezní Storm už tento pátek

Do pražského Storm Clubu se opět vrací techno a další zvučné jméno světové scény. Tentokrát vaše uši naladí na tu správnou tóninu ukrajinský producent a DJ Spartaque, který má energii na rozdávání! Fanoušci se dočkají hned dvou pódií s nadupaným line-upem a skvělým soundem. O support zahraničního headlinera se postarají Thin & Thick, Golpe, Subgate, Denysa, Bastien, P-Jay, Mark Evill a řada dalších. Plán na páteční večer je tedy jasný. Doporučujeme si termín 16. března 2018 zarezervovat do vašich diářů.

 

Spartaque je ukrajinský DJ a producent, který se proslavil především za hranicemi své země. Kromě pravidelného hraní na jedné z nejuznávanějších akcí Global Gathering na Ukrajině se objevil také na kultovních eventech Love Parade, Kazantip či Mayday. Producent je oblíbený nejen díky své skvělé energické show během hraní, ale také pro své jedinečné podcasty. Pravidelně hostuje na mixech světových jmen DJs a současně na několika rozhlasových stanicích. S vlastní produkcí začal Spartaque již během svých školních let. První skladbu vydal u značky Virus Music v roce 2005. O 10 let později už má na svém kontě spoustu vydaných skladeb, originálních remixů a nespočet odehraných akcí. Kromě hudby stál u zrodu několika nahrávacích značek a získal celou řadu ocenění. V roce 2005 se stal například nejvíce vlivným umělcem na světě.




Thin & Thick tvoří dvojice DJs Duncan Grey & Andy Smitth, kteří vystupují společně od roku 2014. Co se týče žánru, nejvíce je uchvátilo právě techno. Čtyři roky tak tato dvojice vystupuje po celé České republice. Zahrála si například na Dark Hall, Mácháč Festivalu, Stability, Let It Roll či dalších akcích. Současně má toto duo rezidenci v brněnském klubu EXIT.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Spartaque @ Storm Club od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016