PARTYINFO

 

METRONOME FESTIVAL

Datum konání:
22.06.2018 - 23.06.2018
Místo konání:
Praha - Výstaviště
DJs:
Faithless
Live:
John Cale, David Byrne, Massive Attack, The Chemical Brothers, Dave Rowntree, Tom Odell, Massive Attack, Tata Bojs, Midi Lidi, Zrní, Umakart
Info:
http://www.metronomefestival.cz...
Popis:
start: 14:00, vstup: https://www.metronomefestival.cz/cz/tickets/ a https://www.ticketpro.cz/festivaly/hudebni/2223464-metronom-festival-prague.html
 
 
Massive Attack se v Praze potkají s The Chemical Brothers

Už jste slyšeli, že Metronome Festival Prague ohlašuje další velké hudební hvězdy? Tentokrát jsou to jedni z nejstylotvornějších představitelů elektronické hudby a zároveň jedna z nejzásadnějších skupin 90. let vůbec, bristolští Massive Attack. Metronome Festival Prague 2018 proběhne ve dnech 22. – 23. června 2018 tradičně na pražském Výstavišti. Vstupenky jsou již v prodeji na www.metronomefestival.cz a v síti Ticketpro.

 

Přehlídka interpretů, kteří v červnu na festival přijedou, bude jedinečnou "encyklopedií" toho nejlepšího z hudebních dějin posledních padesáti let. Na soupisce jsou nejvlivnější umělci 60. a 70. let (John Cale), 80. let (David Byrne), silné zastoupení mají "devadesátky" a začátek nového tisíciletí (Massive Attack, The Chemical Brothers, Faithless DJ Set, Dave Rowntree). Podstatný podíl samozřejmě budou mít i interpreti veskrze současní, jako je zatím ohlášený Tom Odell, ale i řada dalších objevů, které budou zveřejněny v následujících týdnech.

Metronome Festival

Na Metronome Festival Prague 2018 přijedou Massive Attack v plné koncertní sestavě, tedy s živou kapelou a s výrazným vizuálním doprovodem, který se nespokojí jen s výtvarným rozměrem show, ale zpravidla reaguje i na nejaktuálnější společenské a politické události, které umělecky reflektuje. Není divu: ve svém středu stále mají Massive Attack Roberta "3D" Del Naja, streetartového výtvarníka, o němž se spekuluje, že by mohl být tajemným Banksym, slavným graffiti umělcem tajícím svoji identitu. Jednou z indicií je fakt, že se Banksyho díla už několikrát objevila ve městech, v nichž právě koncertovali Massive Attack. Čeká v tomto smyslu Prahu nějaké překvapení?

Kromě výše zmíněmých interpretů se můžete těšit také na Tata Bojs, kteří si na vlastní scénu, kde oslaví své třicáté narozeniny, přizvali kapely Midi Lidi, Zrní a Umakart. A brzy pro vás chystáme spoustu dalších jmen!

Věříme, že se v červnu potkáme na nejlepším hudebním víkendu v Praze!

www.metronomefestival.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016