PARTYINFO

 

REDUCTION: TAKAAKI ITOH / OVERLOAD / LOKTIBRADA

Datum konání:
17.03.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Pokojíček
DJs:
Takaaki Itoh (Wols / Mord / PVC, JPN), Overload (RU), Loktibrada (Olga+Jozef / PVC, SK), Silhouette (Nite Vibes / Dirty Corner), Synaptik (Proces)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Takaaki Itoh, Overload a Loktibrada už tuto sobotu v Praze

DJka Overload a DJs Takaaki Itoh a Loktibrada zavítají v rámci 6. pokračování párty Reduction do Prahy. Po zastávkách v Bratislavě a Budapešti přivítá Reduction v sobotu 17.3. modřanský klub Mayapur Pokojíček. Akce zaměřená na temnější klubové techno (vystoupila zde jména jako Regis, Ø (Phase), Sigha, Exium, Tommy Four Seven, atd.) si nyní vybrala jako další destinaci Prahu. A v úvodu zmíněná jména jsou pojítkem chystané klubové noci.

 

Overload

Takaaki Itoh
nedávano vydal velmi úspěšné EP na holandské značce MORD, poslední víkend opět hezky naložil v Berghainu (10 min aplaus), ještě tento rok se kromě Evropy chystá vystupovat i v Austrálii, Mexiku, Kolumbii, je ve formě.

https://soundcloud.com/takaaki_itoh/takaaki-itoh-live-at-klubnacht

Loktibrada je pravidelným hostem a pevnou součástí REDUCTION akcí, Takaaki Itoh má na kontě čtyři účasti. Celý kruh se uzavírá kolem legendárních akcí Palicavonzvreca v bratislavském Subclubu a vydavatelství PVC, které tyto dva producenty a DJe spojuje už od roku 2000. A pražskou zastávku vám přináší právě PVC ve spolupráci s hudebními večery PROCES.

https://soundcloud.com/drone-existence/drone-podcast-083-loktibrada

Dalším hostem je ruská DJka Overload z Petrohradu, zastánkyně a průkopnice kvalitní hudby, která se rozhodně nebojí přitvrdit a naservírovat perfektní syrový soundtrack továrních hal. DJka Overload má za sebou třeba vystoupení na akcích Monasteiro s britským DJem Dax J, a zahrála si i na MORD Showcase v Moskvě.

https://soundcloud.com/activetrigger/remotecontrol-004

Dalším, kdo doplní line-up, je domácí DJ Silhouette. Jeho releasy se objevily u domácích labelů Dirty Corner a Krmelec Recordings a na ve světě respektovaném domacím labelu Endless Illusion. Je členem uskupení Nite Vibes, které na stojnejmenném večírku mělo jména, jako jsou Ben Klock, Etapp Kyle, Voiski a další. Jeho debutové album "Lost In The Circles" nedávno vyšlo u právě zmíněného Krmelec Recordings. Jako DJ se zaměřuje na rovnější, přímočaré techno podložené industriálními a ambientními plochami.

https://krmelec.bandcamp.com/album/lost-in-the-circle

Posledním, který zakončuje osazení této noci, je všudypřítomný milovník hudby známý pro svou hudební rozmanitost, DJ Synaptik, člen skupiny Proces. Ačkoli hraje různé žánry, spojení spočívá v melancholickém vyprávění a dramatické náladě, která vyzývá k introspekci. DJ sety často připomínají filmový soundtrack, kde se zaměřuje na ambientní a moderní klasickou hudbu, ale hlavně podle citu umí zahrát jak temné, pulzující techno, proložené industriální rytmikou, tak hypnotické až klidnější a ambientnější polohy techna.

https://soundcloud.com/synaptik80/static-transmission-podcast-vinyl-set

Více info o akci najdete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016