PARTYINFO

 

IT´S A SPIRITUAL THING

Datum konání:
03.02.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Mono Fono
DJs:
Myclick (Radio 1), James Baseley (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Další díl It´s a spiritual thing v klubu Mono Fono

Kontrolní otázka pro měsíc únor zní: "Víte, jak poznáte skutečného fanouška house music?" Odpověď je snadná jako facka! Probuďte dotyčného klidně ve tři ráno a jen tak zlehounka mu napovězte: "Not everyone understands house music..." Pokud se okamžitě chytne a doplní jedním dechem: "it´s a spiritual thing, a body thing, a soul thing," pak je to přesně ten, koho hledáte! Ostatně právě "House Music" od Eddieho Amadora je skladbou, kde se tahle pravdivá slova objevila, a mnoha vyznavačům tohoto žánru byla tehdy v tom roce 1997 právě napsána hymna pro jejich další kroky na tanečním parketě!

 

Uplynulo dlouhých 21 let a těch pár slov by se dalo stále tesat do všech zdí nejen pražských klubů...Tím nejnovějším, který své krásné brány otevřel 9. prosince 2017, je Mono Fono, kouzelné místo v samém centru Prahy s adresou Jungmannova 15, které teď na všechny nudící se clubbery spolehlivě funguje jako ten nejsilnější magnet. Všechno je tu takové, takové... Úplně jiné a vy byste to rozhodně měli také zkontrolovat! V sobotu 3. února k tomu máte jedinečnou příležitost... "It´s a spiritual thing" je totiž zbrusu nový večírek, který se pro vás v útrobách tohoto zajímavého místa s rozlohou 588 m2 chystá.

Vašimi průvodci budou James Baseley a Myclick aka DJ Face, kteří si na mixážní pult poprvé sáhli před 25 lety, a od té doby nahromadili tisícovky černočerných placek, o něž se tak rádi dělí... Nečekejte však pouze hudbu pro pamětníky! Oba aktuální stav ve světě house music sledují, oběma jen máloco uteče, a tak se můžete těšit na dva rozmanité příběhy, které tepou rytmem, na nějž se stále tak dobře tančí. Budete v dobrých rukou, nechte se jednoduše vést a všechny starosti hoďte okamžitě za hlavu!

Startujeme ve 22:00 a vstupné vůbec neřešte... Jednoduše se stanete našimi hosty v této oáze klidu, čarokrásného prostředí a přímo uprostřed zvuku, který opravdu hraje! Konečně...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016