PARTYINFO

 

MAYA JANE COLES (UK)

Datum konání:
02.02.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Maya Jane Coles (UK), Roman Rai, Fatty M, Lumiere
2nd stage: Arturo Legorreta & Marbelous Bey
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 455,- Kč + poplatky GoOut https://goout.net/cs/listky/maya-jane- coles/bpsb/, NoD: 470,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Roman Rai
01:30 - 03:30 Maya Jane Coles
03:30 - 06:00 Fatty M B2B Lumiere
2nd stage: Arturo Legorreta & Marbelous Bey
 
 
Maya Jane Coles vystoupí již dnes v klubu Roxy
Nepolapitelná Maya Jane Coles plánuje okouzlit Prahu

Velkou a dlouho očekávanou premiéru před českým publikem si odbude 2. února britsko-japonská producentka, DJka, kurátorka a umělkyně Maya Jane Coles. Tajemná nejen vzhledem, ale i vystupováním, téměř nepolapitelná co se týče hraní, ale i žánrových škatulek, to je Maya Jane Coles. V únoru zažije Praha poprvé její spektakulární hudební představení, elektroniku umně protkanou vlivy jazzu, punku i klasické hudby. Záhadná a hudebně nepředvídatelná, i taková bude Maya Jane Coles první únorový víkend v Roxy. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Je málo opravdových umělců mezi současnými producenty a Maya je jednou z nich. Vše musí být podle ní a naprosto perfektní. Od prvního beatu, přes melodie, finální mix až po vizuální stránku, to všechno si londýnská rodačka řeší sama. Ať už pod svým jménem nebo jinými alter-egy jako Nocturnal Sunshine (bass/dubstep) nebo She Is Danger (společně s Lennou Cullen) okouzlila v posledních několika letech světovou elektronickou scénu. Proslýchá se, že vydává hudbu pod mnoha dalšími alter-egy, aby posluchači nepodléhali trendům a hodnotili podle kvality. V 15ti složila první hiphopový track, o rok později propadla dubu a brzy už její srdce patřilo house music a technu v klubech čtvrti East London.

Maya Jane Coles

V roce 2007 debutovala singlem "Sick Panda", ale masivního světového průlomu dosáhla v roce 2013 prvním albem "Danger" na svém vlastním labelu I/AM/ME. Od tohoto roku patří její tracky do selekce nejuznávanějších DJských osobností od Hawtina po Solomuna a Maya absolvuje velkolepou jízdu po hlavních stagích všech významných světových festivalů. Druhé a světově už velmi sledované dvojalbum "Take Flight" vyšlo v tomto roce a bez debat dostalo Mayu na úplný vrchol zájmu. Sama ovšem zůstává tajemná a nepředvídatelná a takovou ji očekáváme i v ROXY 2. února.

FB událost


Video:

Maya Jane Coles - "Humming Bird"

Maya Jane Coles - "Boiler Room Russia"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Maya Jane Coles @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016