PARTYINFO

 

HIVERN DISCS SHOWCASE: PIONAL, DANIEL BAUGHMAN, XYZ PROJECT

Datum konání:
04.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Pional (ESP), Daniel Baughman (DE), Vik (Vinyl Kink), Tim Roth (XYZ), Oliver Torr (XYZ), Asajj (XYZ), Diskotheker (XYZ)
Live:
VJs XYZ Project
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: předprodej: 250,- Kč na místě: 290,- Kč
 
 
Futurum Club Nights představí pět osobností taneční scény

Historie tanečních párty ve smíchovském Futurum Music Baru pod hlavičkou Futurum Club Nights se začala psát 2.4. 2016. Nezapomenutelným večírkem s německým live projektem Session Victim a legendárním a lidsky krásným Robagem Wruhme byl jedním z těch, na které se nezapomíná...

 

Klub prochází poslední 2 roky rozsáhlou rekonstrukcí. Akusticky složitý prostor Futura se povedlo zkrotit a nový soundsystém KV2 audio teď fakt dává. Velké díky patří Lunchmeat crew, která nám v začátku pomohla s vizuály jednotlivých parties. A jedem dál! Podzimní sezona Futurum Club Nights představí pět osobností taneční scény spolu s kvalitním domácím supportem.

Futurum Club Knight
Na první párty 4.11. jsme ve spolupráci s pražskou crew XYZ Project pozvali zástupce španělského labelu HIVERN DISCS. Svoji českou premiéru si u nás dají label manager DANIEL BAUGHMAN se svým nejen label mate Miguelem Barrosem, známým pod svým monikerem PIONAL. Lineup doplní matador české scény DJ Vik a XYZ project DJs.

https://www.facebook.com/events/147744519163146/


11.11. si ve Futuru dají premiéru jak produkční skupina CODE, která toho po pražských klubech má za sebou už víc než dost, tak jejich host holandský Keith Carnal, vydávající na značkách AFFIN, ARTS a AFTERLIFE. 

https://www.facebook.com/events/899642910189110/


18.11. se z nějakého důvodu v záplavě techno parties v Čechách ještě nepředstavil singapurský XHIN, takže jsme na booking tohoto umělce patřičně hrdí. Párty pořádáme ve spolupráci s osvědčenou HEDONE crew, která k nám přivezla mimo jiné RROSE a Matrixxmana.

https://www.facebook.com/events/1938938589694685/

Futurum Club Knight

9.12. se obvzlášť těšíme. Tři live projekty od experimentálněji laděného live techno projektu DASH spolu s CITTY a jejich VJ Aeldrynem jako opening act večera až po nový společný projekt Elektrabela s Dialektem. Headlinerem večera je anglický producent a DJ, kterého opravdu není potřeba moc představovat. INIGO KENNEDY je jeden z mála stálic na techno scéně, který dokáže xx let po sobě vydávat a hrát hudbu, která je respektovaná napříč celou techno scénou bez toho, aby propadal pomíjivým trendům a přesto jeho zvuk zněl aktuálně. Kdo se skrývá pod tajemným Blyth nikem? Na tohoto pána bychom jen těžko narazili, nebýt výroční párty FULLMOON magazínu, kde nás Ian White (Gallon Drunk, Big Sexy Noise) svým setem na bicí v doprovodu samplerů rozbil. Čekej nádherně rozkopanou rytmiku, ne náhodou podobnou té, která je právě pro Iniga tak typická.

https://www.facebook.com/events/163386247580222/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016