PARTYINFO

 

THERAPY SESSIONS CZ VOL. XI

Datum konání:
13.10.2017 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - KD Vltava
DJs:
Triamer & Nagato (RU), Merikan (IT), Forbidden Society, Detest (DE)
Info:
http://www.therapysessions.cz
 
 
Drsná drum&bass terapie bude v Českých Budějovicích

Therapy Sessions CZ se po deseti letech existence a tvrdé dřiny stala známým pojmem na české drum&bassové scéně a nejnavštěvovanější akcí svého druhu v jihočeském regionu, a to především díky masivní podpoře fanoušků tvrdého a temného D´n´B z celé ČR i ze zahraničí, paradoxně možná právě kvůli své drsné podobě, která je pro mnohé hudebně nestravitelná a uslyšíte ji na málokteré párty.

 

Je čas otevřít novou terapeutickou kapitolu a vkročit společně do další dekády – s novými objevy, inovativním přístupem a předchozími zkušenostmi posouvat limity pro maximální hudební i vizuální zážitek. Pro některé je Therapy pouhým slovem, ale znalí vědí, že originál je jen jeden a pouze za souslovím Therapy Sessions se skrývá celosvětově fungující projekt starý více než 15 let a my máme tu čest vám tuto zkušenost jednou za rok exkluzivně zprostředkovat v České republice. Letos se v pestrém a nabitém lineupu představí nezastavitelná dvojice Triamer & Nagato z Ruska, neurofunkový talent Merikan z Itálie, hardcore řezník Detest z Německa a místní úspěšný producent Forbidden Society!




Zveme vás na 11. díl Therapy Sessions Czech Republic, který se koná v pátek 13. 10. 2017 v Českých Budějovicích v KD Vltava. Jedno je jisté - bude to nářez! Potřebujete terapii! 

www.therapysessions.cz

Předprodej

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016