PARTYINFO

 

ELEKTRA: REINIER ZONNEVELD LIVE (NL)

Datum konání:
22.09.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main stage: Bastien, JPJ, Orbith, Thin & Thick
Bar stage: Othervision, Loew, Jane Miltz, FlyTech
Live:
Reinier Zonneveld (NL)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 300,- Kč (+ poplatky), SMSTicket.cz www.smsticket.cz/vstupenky/9419-elektra-reiner-zonneveld-live-nl, GoOut.cz goout.net/cs/listky/elektra-reiner-zonneveld/iefb/, Indies, Hostel Eleven
Line-up:
Main stage:

22:00 Bastien
23:30 JPJ
01:00 Reinier Zonneveld live live (NL)
03:00 Orbith
04:30 Thin & Thick

Bar stage:

21:00 Othervision
23:30 Loew
01:45 Jane Miltz
03:30 FlyTech
 
 
Hvězda světového techna Reinier Zonneveld poprvé v ČR

Headlinerem podzimní Elektry bude uznávaný techno producent Reinier Zonneveld. Oliver Koletzki ho označil za největší talent svého labelu Stil vor Talent. Autor melodických skladeb přesahujících hranice svého žánru představí 22. září na Flédě do detailu propracovanou show k albu "Megacity Servant". Na hlavní scéně ho podpoří Orbith, Bastien, JPJ a Thin and Thick, atmosféru dotvoří Visualove. Akce vyvrcholí oficiální afterparty v klubu Exit.

 

Nizozemský DJ a producent Reiner Zonneveld pokrývá techno v celé jeho šíři od ambientu přes minimal, deep house až po jeho spirituální odnože. Během posledních dvanácti měsíců raketově vystoupal mezi nejhranější a nejprodávanější producenty na světě. V září 2016 vydal album "Megacity Servant", v němž experimentuje a dekonstruuje klasické acid a discofragmenty. Jeho vlajkový singl "Things We Might Have Said" se několik týdnů držel na prvním místě žebříčku Beatport Main Top 100. V únoru Reinier rozjel vlastní label Filth On Acid, v rámci něhož spolupracuje s respektovanými producenty jako Oliver Koletzki, Coyu, Sharam, Secret Cinema. V březnu zremixoval Mobyho největší hit "Natural Blues" a vypustil EP "Centaur" (Stil vor Talent) ovlivněné new age, v dubnu EP "Degenerate", poprvé u značky Suara. V květnu se vrátil ke spolupráci se zpěvačkou Cari Golden (sametový hlas na "Things We Might Have Said") na EP "Bending the End", v červenci s Coyu a La CouCou vypustil track "My Head Is On Fire" (Filth on Acid) a v srpnu bylo na světě další EP "Dominance" (Suara).

Reinier Zonneveld

Hudbě se Reinier věnuje od dětství. Ve dvanácti hrával improvizovaná klavírní vystoupení pro více než tisíc lidí. Když se později začínal přiklánět k technu, jeho učitelé a lidé z okruhu klasické hudby v Nizozemsku se ho snažili přemluvit, aby to nedělal, protože nechtěli přijít o jeden z největších talentů. Klasické hudební vzdělání využívá při produkci elektronické hudby, díky čemuž jeho tvorba vybíhá daleko za hranice techna. Získal si respekt a podporu Carla Coxe, Svena Vätha, Adama Beyera, Johna Digweeda, Richie Hawtina a dalších renomovaných umělců. Jeho skladby a remixy se objevily mimo jiné na kompilacích vydavatelství Stil vor Talent, Future Soundz, Van Czar Series, Riot Recordings, Yoshitoshi a dalších. Nechyběl na žádném zásadním festivalu elektronické hudby jako Awakenings, Mysteryland nebo Sónar.

Reinier Zonneveld

Na scénu Reiniera uvede rezident klubu EXIT Bastien a produkční Elektry JPJ. Elektrizující atmosféru večera prodlouží zakladatel Elektry Orbith a oblíbená dvojice Thin & Thick. Na malé scéně se postupně vystřídají Othervision, Loew, Jane Miltz a FlyTech. O VJing se postarají VISUALOVE. Po skončení akce na Flédě Elektra pokračuje oficiální afterparty v klubu EXIT v režii trojice DJs Mechanik, Dazy a Andy Smitth.

Elektra:

Jedna z nejdéle pořádaných klubových nocí v ČR. Její originální a objevná dramaturgie je zaměřena na aktuální odnože stylu techno, house & minimal. Pravidelně představuje výrazné světové osobnosti těchto žánrů, které často vystupují v ČR poprvé a vytváří tak významnou platformu pro domácí DJs a producenty, kteří mohou vystupovat po boku velkých jmen.

Ukázky:

Reinier Zonneveld & Cari Golden – "Bending the End"
Reinier Zonneveld ft. Cari Golden – "Things We Might Have Said"
Coyu, Reinier Zonneveld, La CouCou – "My Head Is On Fire"
Reinier Zonneveld feat. Deva Premal – "Invocation"

www.facebook.com/ReinierZonneveld/

www.soundcloud.com/reinier-zonneveld

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z párty Elektra od ronnyho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016