PARTYINFO

 

SOUNDTRACK PODĚBRADY: JAN P. MUCHOW & THE ANTAGONISTS

Datum konání:
25.08.2017 - pátek
Místo konání:
Zámek Poděbrady
Live:
Jan P. Muchow, Emma Brabcová, Václav Havelka, Marek Doubrava, Jan Janečka, Jenovéfa Boková, Marie Dorazilová, VJ Clad, Komorní filharmonie Pardubice
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start. 21:00, vstup: 490,- Kč - 1.490,- Kč
 
 
Jan P. Muchow představí na festivalu Soundtrack Poděbrady nový projekt

Lázeňské město Poděbrady bude ve dnech 24. – 27.8. 2017 hostit Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady. Festival nabídne unikátní interaktivní zážitek pro celé rodiny - kombinaci hudby a moderních technologií. Páteční program vyvrcholí večerním koncertem, kde ve světové premiéře uvedeme projekt úspěšného českého skladatele filmové hudby a držitele několika Českých lvů – J. P. Muchow & The Antagonists, který přináší průřez jeho tvorby ve výjimečném spojení osobností české hudební scény.

 

Audiovizuální koncertní provedení skladeb a písní z filmů Samotáři, Grandhotel, Teorie Tygra, Jedna ruka netleská, Ženy v pokušení, Václav a dalších zazní v podání kapely složené z významných muzikantů, jako jsou Jan P. MuchowEmma Brabcová, Václav Havelka, Marek Doubrava, Jan Janečka, Jenovéfa Boková, Marie Dorazilová, VJ Clad na festivalu v jedinečném spojení s Komorní filharmonií Pardubice.

Koncert proběhne v pátek 25.8. 2017 ve 21:00.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v síti Ticketlive.

Festival navazuje na loňský festivalový trailer, který proběhl 27.8. 2016 a v jediném dni ho navštívilo přes 15.000 návštěvníků. První oficiální ročník by tak rád navázal na úspěšný start z minulého roku.

Soundtrack Festival


Festival svou novou koncepcí cílí na návštěvníky všech generací – od dětí přes teenagery až po zralé publikum. Pro návštěvníky bude k dispozici také bohatý bezplatný kulturní a společenský program, který vytvoří ten pravý festivalový zážitek a oživí celé město.

Partnery festivalu SOUNDTRACK Poděbrady jsou město Poděbrady, Středočeský kraj a AUDI. Oficiálním golfovým hřištěm je Golf Club Poděbrady. O ubytování bude postaráno ve Festivalovém hotelu Lázně Felicitas a v síti hotelů Vienna House Czech Republic. Festivalovým kolem je kolo SCOTT.

Hlavním mediálním partnerem je Česká televize.

Mediálními partnery jsou dále Český Rozhlas, Seznam.cz, ČSFD

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016