PARTYINFO

 

DESPERADOS HIGHJUMP 2017

Datum konání:
04.08.2017 - 05.08.2017
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
Stanton Warriors, Mike Trafik, Orion, Friky, Pixie
Live:
Wohnout, Smash HIFI
Info:
http://www.highjump.cz
Popis:
vstup: 800,- Kč Ticketstream
 
 
Highjump oslaví o víkendu osmnáctiny

Během prvního srpnového víkendu ožije lom v obci Hřiměždice u středočeské Příbrami cliffdivingovými závody nejvyšší světové úrovně. Stane se tak v rámci osmnáctého ročníku oblíbené letní akce Desperados Highjump. Návštěvníci se tradičně mohou těšit nejen na přední světové skokany a skokanky, ale i na kvalitní hudební program, adrenalinové exhibice, nekonečnou párty a parádní zábavu.

 

Highjump je především otevřené mistrovství České republiky v cliffdivingu, tedy ve skocích do vody z extrémní výšky. Organizátoři si pro letošní osmnáctý ročník připravili překvapení v podobě nové vyšší závodní skokanské výšky. Letos tak premiérově ke skokům z 12 a 16 metrů přibyde i závod z platformy vysoké 20 metrů. Jako každý rok se do závodního dění kromě profesionálů mohou přihlásit i naprostí amatéři, kteří se ničeho nezaleknou a jen tak nepřestávají lovit nové skokanské zkušenosti.

Desperados Highjump

Desperados Highjump 2017 tradičně láká na zahraniční i českou skokanskou elitu. Mezi nejzářivější jména startovního pole bude patřit teprve patnáctiletý britský mladík Aidan Heslop, který je považován za největší skokanský talent planety. Dalšími zahraničními favority jsou například švýcarský skokan Andreas Hulliger nebo Kyle Mitrione z Ameriky. Závodu se zúčastní i nejlepší český skokan Michal Navrátil, který je jedním z nejrespektovanějších "cliffdiverů" na světě. Publikum bude se zatajeným dechem sledovat i skoky dalších českých reprezentantů, jako je současný mistr republiky Denis Vantuch nebo skokan Jan Bílý.

Desperados Highjump

Highjump ale není jen o cliffdivingu. Každý rok jsou pro návštěvníky připraveny exhibice široké plejády extrémních sportů. Na letošním ročníku bude na louce u lomu přistaven mobilní skate park s U rampou, kde předvedou své dovednosti borci na skateboardech, BMX kolech nebo inline bruslích. Nebude chybět ani exhibice v parkouru, street work out zona a další vychytávky. Jelikož pořadatelé Highjumpu rádi spojují extrémní sporty se zábavou a hudebním programem, přijdou si na své i ti, kteří nepřestávají lovit nové párty zážitky.

Desperados Highjump

Atraktivní hudební program bude tradičně probíhat hned na několika pódiích. Mezi headlinery bude patřit DJské breakbeatové duo Stanton Warriors, které lze považovat za legendy svého žánru. Neméně zajímavým jménem je hudební projekt Smash Hifi Lives s bývalým členem skupiny The Prodigy. Chybět samozřejmě nebudou ani přední čeští interpreti jako skupiny Wohnout a Hentai Corporation. V pozdějších hodinách se rozjede pořádný DJs mejdan, kde poteče ledově namražený Jägermeister proudem až dočasných ranních hodin. Za mixážním pultem se budou střídat taková dýdžejská esa jako například DJ Mike Trafik, Orion, Friky nebo Pixie.

Desperados Highjump

Pokud chcete zažít jednu z nejlepších akcí tohoto léta, dorazte do lomu v Hřiměždích u Příbrami, kde v termínu 4. – 5. srpna proběhne 18. ročník akce Desperados Highjump. Více informací a podrobný program naleznete na www.highjump.cz.

 
Na Desperados Highjump přijedou Stanton Warriors

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016