PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
02.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents), Diom
Live:
VJ PleiOne
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Dalším dospělákem v řadě bude v pátek DJ Diom

Murphyho zákony? Špatná konstelace hvězd? Souhra náhod? Prachobyčejné spiknutí? Určitě jste to za svůj dosavadní život také poznali už mockrát... Právě teď, když už nám teploty konečně přejí a příroda tolik vábí ven, domeček z karet se náhle zřítil a dlouhodobé pečlivě budované plány vzaly za své. Z nejrůznějších důvodů tedy zůstáváte o víkendu trčet v Praze a je vám skoro do breku... Co s tím?! V první řadě se uklidněte, tohle ještě není konec světa, a v řadě druhé jste měli myslet na plán B, i takové věci se prostě stávají... My pro vás jeden máme a určitě se shodneme, že páteční rozptýlení teď potřebujete ze všeho nejvíc. Nás dva potkáte 2. června krátce po desáté večer zcela určitě v té báječné klubovně 2. patro, kterak si na vyvýšeném stupínku rozbalujeme fidlátka a chlubíme se deskami z jedinečného letenského shopu Vinyl Kink. A novými deskami se chlubíme opravdu tuze rádi - vždyť pořád vychází tolik úžasné muziky napříč žánry!

 

A co je u nás vlastně nového? Jeden z nás je už zase o rok starší a druhý o potomka bohatší. Prostě normálka a všechny předpoklady pro naši rezidentní noc House 4 Adults jsou teď splněny na jedničku. Do senility však máme hodně daleko a tak si ještě stále živě vybavujeme, co jsme vám před těmi šesti lety slíbili... Muziku jen příjemnou, bez agrese, s tempem spíše vlažným než závratným, přesto skladby vysoce taneční a slabost pro deep house a nu disco nám dneska už asi nikdo neodpáře. Tak se stane i tentokrát, a abychom si našli čas i na nezávazný pokec s vámi na pohodlných sedačkách, přizvali jsme si k sobě naši oblíbenou plzeňskou spojku, která letos slaví úctyhodných 20 let za gramofony. DJ Diom nepotřebuje ani klobouk, ani hůlku, aby vykouzlil svou pestrobarevnou selekcí na vašich tvářích úsměvy. Také ke skoku vás přemlouvat nemusí ani náhodou, jeho hudba je totiž velmi nakažlivá, tak se jí nechte strhnout. Ostatní na tom budou totiž úplně stejně, tak hlavně žádné výčitky... A pokud by vám náhodou do toho skoku nebylo, můžete vzít zavděk “domácím kinem“. Na pódiu totiž bude i náš dvorní VJ PleiOne, jemuž fantazie opravdu nechybí a k našemu hudebnímu příběhu jindy bílé plátno hbitě obarví vtipnými skeči a útržky dávno zapomenutými ze své obrovské sbírky. Tohle jsou zkrátka a dobře videoklipy přímo na míru pro všechny dospěláky v sále!


Bohatě zásobený bar s nejrychlejší posádkou v Praze je samozřejmostí a můžete si být si jistí, že zrovna tady potkáte nějakého starého kamaráda, co jste ho málem hodili do smetí... Tohle je prostě mystické místo s nezapomenutelnou atmosférou, na níž se podílí každý z návštěvníků. Buďte při tom, buďte ve střehu, tady se velmi snadno hází všechny starosti za hlavu. Tak si ji koukejte vyčistit spolu s námi... Bude nám ctí i potěšením, když přijdete na jiné myšlenky!

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016