PARTYINFO

 

KIDNAP KID (UK)

Datum konání:
17.02.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kidnap Kid (UK), Felix!, Fatty M
2nd stage: Arturo Legorreta & Filip Asajj
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 190,- Kč + poplatky, přes MY ROXY se slevou 10% prvních 24 hodin, NoD: 200,- Kč, GoOut: https://goout.net/cs/listky/kidnap-kid/nux/, Tpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2050407-kidnap-kid.html
Line-up:
23:00 - 01:00 Felix!
01:00 - 03:00 Kidnap Kid
03:00 - 06:00 Fatty M
2nd stage: Arturo Legorreta & Filip Asajj
 
 
Praha přivítá deep house mága Kidnap Kida už tento pátek
Praha přivítá deep house mága Kidnap Kida

Britský deep house producent Kidnap Kid se už ve svých 25ti letech dočkal celosvětového uznání. Za sebou má tour s Disclosure, Clean Bandit nebo Rudimental a pozornost si postupně získává i jeho vlastní label Birds That Fly. Pražská Roxy zažije už 17.2. jeden z jeho opěvovaných melodických a emotivních setů. Předprodeje jsou spuštěny od 20. ledna 12:00 exkluzivně přes aplikaci MY ROXY (10% sleva), 24 hodin poté v klasických předprodejích.

 

Matt Relton neboli Kidnap Kid se věnuje hudbě od svých 14ti let. Tenkrát ho zajímal drum´n´bass a na kole jezdil hrát po všech možných parties. House music ho více oslovila před šesti lety, a že to byl krok správným směrem, potvrdil hned vzápětí. Ještě jako student univerzity vydal v roce 2012 song "Vehl", který získal na iTunes status "Best Electronic Song" toho roku. Díky tomu dal o sobě vědět široké veřejnosti, upsal se slavnému anglickému labelu Black Butter (Gorgon City, Andhim, Sub Focus, Bodhi...) a také se vydal na tour s Clean Bandit, Rudimental nebo Disclosure, se kterými se ukázal v roce 2014 i v Praze.

Kidnap Kid

V současné době se Kidnap Kid řadí mezi nejúspěšnější britské hudebníky a se svými 25ti lety i mezi nejmladší, kteří dosáhli celosvětového uznání. V loňském roce založil dokonce svůj vlastní label Birds That Fly a pod ním následoval i první release "Moments". Svou tvorbou a sety umí přenést na taneční parket jedinečný a procítěný element a právě to se dá připisovat jeho oblibě. Důkazem mohou být i skladby jako "Brokenhearted", "Freedom" nebo třeba i "Deep House Amsterdam mixtape". Ochutnávku současné deep house music přiveze Kidnap Kid už 17. února do pražské ROXY.

FB událost

Video:

Kidnap Kid - "Survive"
Kidnap Kid - "Moments"

Audio:

Kidnap Kid - "Deep House Amsterdam mixtape"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016