PARTYINFO

 

ELEKTRA: DEETRON

Datum konání:
15.04.2016 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main stage: Deetron (CH), Orbith, Lumiere, Fly, Warphill
2nd stage: Marcel Freigeist (DE), Origin crew (Othervision, Saddan, An Dre)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: limitovaná edice: SMSTICKET 290,- Kč + poplatky, předprodej: 330,- Kč + poplatky, na místě: 400,- Kč
Line-up:
ELEKTRA MAIN STAGE

22:00 - 23:30 Fly
23:30 - 01:00 Lumiere
01:00 - 03:00 Deetron (CH)
03:00 - 04:30 Orbith
04:30 - 06:00 Warphill

VIBE STAGE

21:00 - 00:00 Saddan & Daren
00:00 - 02:00 MARCEL FREIGEIST (DE)
02:00 - 04:00 Othervision & An Dre
04:00 - end All Fresh DJs B2B

BÁREČEK STAGE

21:00 - 23:00 Rivendel
23:00 - 01:00 JPJ
03:00 - end Loew
 
 
Známe line-up dnešní párty Elektra
Prvním headlinerem nové Elektry Śvýcar Deetron

Legendární klubová noc Elektra se po podzimní pauze vrací na brněnskou Flédu. Jedenáctou techno a house sezonu tu už 15. dubna otevře DJ a producent Deetron. Energický Švýcar naservíruje tracky inspirované detroitským technem a house vrstvami, které podporují a do svých setů zařazují i hvězdy jako Carl Cox, Adam Beyer nebo Sven Väth. Dalším zahraničním hostem Elektry bude Marcel Freigest (DE).

 

S Deetronem Elektra odstartuje zcela novou éru headlinerů a line-upu. Zatímco v prvních deseti letech zvali organizátoři na akci převážně všeobecně uznávané osobnosti a ikony taneční scény, v druhé dekádě dostanou prostor hlavně kreativnější DJs, nadějní producenti a "rising stars". "Za tu dobu, co Elektra funguje, přijela do Česka v podstatě většina legendárních jmen. Tím jsme dosáhli určité hranice, kterou už nemá smysl opakovaně překonávat a ustrnout tak ve starých omletých kolejích. Po změnách v dramaturgickém týmu a podzimním oddechovém čase proto Elektru restartujeme ve svěžejší a aktuálnější podobě," vysvětluje Lukáš Stara z Flédy s tím, že v novém roce elektronika v klubu výrazně posílí. Letos totiž Elektra na Flédě zakotví rovnou třikrát, na dubnový termín naváže další párty 30. září a 16. prosince. Z taneční elektroniky přibude do programu klubu i STELLAR zaměřený na house a festival ECHOES s alternativními live projekty.



DEETRON bude na dubnové Elektře fungovat jako spojnice mezi starým a novým konceptem. "DEETRONovi se za 20 let působení na elektronické scéně podařilo založit vlastní label i stálé angažmá na Ibize. Až relativně nedávno ale získal podporu Carla Coxe či Adama Beyera a pozornost světových žebříčků. V mixování se technicky vyzná jako málokdo, v nápadech na tracky a živelností parties přitom patří mezi žhavé objevy," upřesňuje Josef Unčovský, dramaturg klubu Fléda. Aktuálně nejúspěšnějším DEETRONovým počinem je například track "The Believer", který se stal hitem loňské sezony na Ibize a do svého výběru "The Sound Of The 16th Season" ho zařadil i Sven Väth.

Deetron

Na Elektře se můžou návštěvníci těšit na vrstvené prolínání bez ohledu na rozsah BPM. DEETRON má totiž pověst notorického dříče se zápalem pro detail a rád se vyžívá v rafinovaných hrátkách s tempem. "Právě přesnost a okamžité podchycení atmosféry i beatu jsou hlavní lákadla DEETRONových live actů. Clubbeři i DJské magazíny ho obdivují pro svižné mixování až na třech gramofonech a experimentální přesto tanečně vděčnou fúzi mezi technem a housem," uzavírá 
Unčovský. Na hlavní stage vystoupí vedle Deetrona také Orbith, Lumiere a Warphill. Druhou stage si vezme na starost Marcel Freigest (DE) a Origin Crew (Othervision, Saddan, An Dre).



Deetron (CH)

V devadesátých letech se Deetron věnoval hlavně pilování technik za mixpultem, od roku 2000 se prosadil i jako producent. Jeho první EP ovlivnilo detroitské techno, které zůstalo součástí jeho tracků až do dneška. V minulosti byly jeho remixy v katalogu labelů Cosmic, Ongaku a Intec Carla Coxe. Dnes Deetron produkuje pod vlastním labelem Character a kromě vystupování na Ibize úspěšně proniká do mixů světového kalibru. Mezi jeho nejznámější skladby současnosti patří "The Believer", která se stala hitem loňské sezony na Ibize a do svého výběru "The Sound Of The 16th Season" ji zařadil i Sven Vath. Na svém posledním EP z června propojuje ponurý rave, energické techno a house hype.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016