PARTYINFO

 

RETURN TO BASE VOL. 3

Datum konání:
09.01.2016 - sobota
Místo konání:
Horažďovice - Základna
DJs:
N.Dee & Prefect, WeNaK, Stanjah, Rudy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: zdarma, nebo dobrovolný
 
 
Západočeské Horažďovice se rozduní v rytmu techna

V pátek 9. ledna se v západočeských Horažďovicích bude konat další vydání klubové akce Return To Base s číslem 3. Tentokrát se ponese nejen v rytmu house music, ale na své si přijdou především fanoušci techna a tvrdého tekna.

 

Hudební klub Základna, nacházející se v prostorách zámeckého sklepení, si ve spolupráci s partou BoAka Sonic Entertainment připravil další vydání akce Return To Base, které se nyní ponese hlavně v rytmu techna. Posluchači se tak dočkají hlavně temných a dunivých rytmů tohoto žánru, ovšem aby se celý večer netočil jen okolo techna, bude začátek akce věnován i house music. 

Akci odstartuje dvojice WeNaK a Stanjah z BoAka krů, kteří zahrají svůj house set s příměsí stylů acid a funky house. Dále si přijede zahrát DJ Byzzon z oblíbeného uskupení Kra-Stra Sound Systém, od kterého se posluchači jistě dočkají acid house porce se špetkou groove a funky house music. Jako hlavní hosté dorazí plzeňské duo DJka N.Dee a DJ Prefect, které mohou fanoušci znát z plzeňské techno scény, na které se pohybují již několik let. Dále si svůj techno set střihne i DJ Rudy z BoAka krů a na závěr akci rozpumpuje DJ Mraq z Gabr3t3k Sound Systemu svým tekno setem.

Akce začíná ve 21:00 a vstup bude zdarma, nebo dobrovolný.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016