PARTYINFO

 

DJ RUSH - BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
10.01.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
DJ Rush, Du´Art, Paul Langley, Bold
Info:
http://www.djrush.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Steen akd The Keeper
23:00 Agent
24:00 Paul Langley
01:30 Sir Rush
03:00 Bold
04:30 Du´Art
06:00 konec…
 
8 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Last info: DJ Rush Birthday Party DJ DuArt: "Kromě DJingu jsem také investorem"
První O2 DMA Warm Up již 10. ledna na narozeninách DJe Rushe
Jeden z nejžádanějších techno producentů a DJů světa, u nás velmi dobře známý a populární DJ Rush, se rozhodl oslavit své narozeniny v České republice. Jeho rozhodnutí padlo především díky českým partypeople, kteří Majora Rushe bouřlivě vítali na několika posledních vystoupeních v ČR a díky kterým se u nás cítí tak skvěle.
 
Issah se narodil 10. ledna a tak přesně v tento den v sobotu 10. ledna 2009, bude večer patřit jen a jen jemu. Vedle Issaha Majora aka Dje Rushe vystoupí také Dj Bold z Austrálie, Paul Langley z UK a mladičký portugalský Dj Du´Art, který se stejně jako Paul Lagley představí v ČR vůbec poprvé.

Toliko oficiální lineup oslavy narozenin světového headlinera techno music Rushe. Není to ale vše. Na oslavu přijedou i neohlášené veličiny evropského a světového formátu, kteří si přijedou jen tak užít neskutečnej mejdan a jestli se také přidají a pustí několik desek bude jen a jen záležet na situaci a náladě v klubu.

A jak to bude s hlasováním?
Stejně jako loni, bude i letos umožněno návštěvníkům každého O2 DMA Warm Upu hlasovat do stejnojmenné ankety. K dispozici budou PC, online připojená k hlasovacímu formuláři na webu ankety. Pro hlasující budeme mít opět připraveny i nějaké ty dárky, proto neváhejte a přijďte nás podpořit!

Další informace hledej na našem webu: www.dancemusicawards.cz
 
Profil DJ Bold @ DJ Rush B-Day Retro Praha Profil Paul Langley (uk) @ DJ Rush B-Day Paul Langley: "DJ Rush je jeden z mých nejlepších kamarádů" Web Rushových narozenin právě spuštěn Line up Rushových narozenin

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Rushových narozenin v Retru od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016