REPORT

 

Vyjádření Next Level ke Cosmic City party

Zhodnocení páteční akce Cosmic City z pohledu pořadetelů a vyjádření k rannímu rabování šatny...

 

Tisková zpráva / after - něděle 07-12-2003

 

COSMIC CITY 2003

Pá 05-12-2003 - Výstaviště Praha- Holešovice

 

Druhý ročník festivalu Cosmic City je za námi a rádi bychom Vám tedy nabídli sumarizaci dojmů a dat z této akce.

 

Poděkování:

Poděkování patří všem interpretům a hlavně návštěvníkům za skvělou atmosféru, všem dodavatelským firmám za funkční spolupráci, ochrance a zdravotníkům za bezpečí nás všech.

 

Interpreti:

Všichni avizovaní interpreti dorazili a odehráli svá vystoupení v plánovaných časech. Mezi nezapomenutelné se určitě zařadí sety Bad Company, 3ST vs. Dash či třeba DJ Leeho.

 

Ranní rabování šaten:

S politováním jsme nuceni reagovat na ranní rabování šaten. Přesto, že máme smlouvu s bezpečnostní agenturou, která výslovně povinuje agenturu chránit šatnu a její provoz, došlo k situaci, která nešla ani po nasazeni většiny členů ochranky zvládnout. Všechny poškozené (do soboty 06-12-2003 do 13:00 se jich přihlásilo 17) žádáme aby se obrátili na Policii ČR (hned vedle místa konání, mezi Křižíkovými pavilony a Prům. Palácem) nebo kteroukoliv jinou služebnu a podali svědectví, příp. trestní oznámení. Fotografy, kteří disponují materiálem, který by policii pomohl s vyšetřováním prosíme o zveřejnění, poškozené, kteří poznají na fotografiích své věci v držení jiných osob, aby o skutečnosti vyrozuměli policii. Všechny poškozené bude Policie ČR písemně informovat o výsledku šetření. Ještě jednou litujeme vzniklé situace a slibujeme, že pro dopadení pachatelů uděláme maximum.

 

Next Level Entertainment & Cosmic City Crew

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016