REPORT

 

Závěrečná poděkování

Agentura FREE PRODUCTION by tímto ráda poděkovala všem návštěvníkům, kteří dorazili 15.11. na českobudějovické Výstaviště a svou účastí podpořili charitativní akci na pomoc nevidomému Jakubovi Holasovi s názvem EXPLOSION 6. Další díky patří ...

 

Agentura FREE PRODUCTION by tímto ráda poděkovala všem návštěvníkům, kteří dorazili 15.11.03 na českobudějovické Výstaviště a svou účastí podpořili charitativní akci na pomoc nevidomému Jakubovi Holasovi s názvem EXPLOSION 6.

Obrovský dík patří všem vystupujícím umělcům, kteří věřili že pomůžou dobré věci a na akci vystoupili bez nároku na honorář. Bez honoráře vystoupily též "krásné sexy" tanečnice a Capoeira crew. RESPEKT - Ladida, Jana Cleme, Denard Henry, Vitamin, Kloc, Dave Fish, Formi, Tvyks, Airto, Baloo, Deny, Dave Walla, Kris Soya, Nasťa, Anna, Kristýna, Daniela, Denisa + capoeira boys.

Sníženou cenou za videoprojekci přispěli též pánové z Phase Praha. Svými mobilními toaletami pomohla fy. Adco a mobilním oplocením  fy. Tempoline.

Zcela zdarma či za symbolickou cenu jsme mohli inzerovat a tím snížit náklady na celý projekt v těchto médiích - X Mag, techno.cz, clubber.cz, scanners.cz, subway.cz, futurebeat.cz, Cinestar České Budějovice, rádio Prácheň, rádio Kiss Jižní Čechy, rádio Faktor, rádio 1. Bez této obrovské pomoci by bylo absolutně nemyslitelné tuto akci uspořádat.

Předání vycvičeného vodícího psa Árnyho nevidomému Jakubovi se uskuteční do konce měsíce listopadu a fotodokumentace i s předávacími protokoly budou uveřejněny na všech informačních serverech s taneční hudbou.

Velký dík též všem sponzorským firmám.

Speciální poděkování za pomoc při přípravách - DJ Vitamin, Maty, Veronika, Kocy, Pelikán. :))

 

 

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016