REPORT

 

Slim Slam Drum In da Bush

Kdo hledá najde. My jsme našli Falyho, který pro vás připravil zasvěcený report ze sobotního dění v Roxy. Slim Slam Drum In da Bush tentokráte ovládli Moving Fusion. Celou noc tak platilo pravidlo: "Kdo netančí s námi, tančí proti nám!".

 

Po Bushi s Doc Scottem hrozilo, že Roxy přestanou navštěvovat hlavní představitelé DnB, chodilo málo lidí a Bushe končily v mínusu. To se naštěstí nevyplnilo a navíc se podařilo zabookovat takové jména jako Ed Rush, DJ Hype nebo Moving Fusion.

Právě posledně jmenovaní byli pozváni na tento víkend do ČR. V pátek zahrál v tradičně rozjeté Ově jen Jeff Langton, Daniel Sparham z rodiných důvodů dorazil jen do Roxy.

To bylo po mém příchodu naplněno jen z poloviny, na parketu poskakovali první odvážlivci na set IM Cyber, to se ovšem během 5 minut změnilo. Ivana pustila poslední desku, kterou byla hitovka Be There 4 U  od D Kaye & Rawfula, v dosti rozjetém remixu, asi od Concord Dawn. Takže když štafetu přebíral Inspiral X62 byl parket solidně zaplněn.

Inspirala máji v Praze rádi a právem! Je to výborný DJ a bavič. Jeho neustálé poskakování za pultem a hecování ve spojení s parádním mixingem, působí na lidi jako živá voda. Výběr desek jako ukřičená Screamer od Ram Trilogy, metalem říznutá Raining Blood od Concord Dawn, nebo pecky od Pendulum (Vault, Trail Of Sevens) dostal všechny přítomné do varu a připravil tak půdu pro Moving Fusion (MF).

Krátce po jedné hodině nastoupili MF a začali pěkně z ostra. Dan s Jeffem se za mixem střídali po jedné, dvou deskách, step sem step tam, občas řízlé nějakým tím rewindem, jako správné UK stars. :) Ale naštěstí jich nebylo moc. Lidi se bavili, MF evidentně taky, však si taky protáhli svůj čas o půl hodiny. Mixům nebylo co vytknout, ale stále se mají od Andyho co učit. :)  Mohli jsme slyšet opět Vault od Pendulum (od navštěvy Doc Scotta to zahrál každý zahraniční DnB DJ, co sem měl možnost slyšet, už je toho moc) i Raining Blood (ten mě ještě neomrzel:). Freshův Signal, remix klasiky od Bad Company – The Nine právě od MF a energii po ránu mně dodala, pro mě asi nejoblíbenější věc od MF – Thunderball. Paráda.

To už se připravovali ostravští C-phone s Elvisem, aka Fatalerr, byli připojeny další 2 gramofony a 4 deck 2 mixers show mohla začít. Bez ohledu na brzkou ranní (nebo pozdní noční?) hodinu, to kluci drtili jak o život a vysávali z lidí poslední zbytky sil. I ze mě, takže sem krátce po páté hodině, příjemně unaven (i společensky:) odcházel.

Závěrem bych chtěl pochválit, i když už je to trochu klišé, standardně kvalitní světla a projekci. I zvuk byl OK, což nebývá na Bushích standardní. Lidí přišlo dost, aby mohlo být Roxy spokojené. Lidi spokojení určitě byli!


P.S. Perlička na závěr. :) Danielu Sparrovi z MF se na Bushi prý tak líbilo, že se probudil až v pondělí ráno a zmeškal svůj nedělní let. :))

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016