CLANEK

 

LMB pořádá Koncert o ničem

Takový ten moment, kdy přesně víte, kde a s kým jste byli a budete si to pamatovat možná až do konce života. Bylo celkem slunečný dopoledne úterý 10. března lehce před desátou hodinou, když se rozjely telefonáty a SMS od kolegů, kapel, promotérů a novinářů. Zákaz pořádání kulturních akcí. Panika na všech frontách. Střih!

 

Je čtvrtek 2. dubna, krásný jarní den. A LMB už má 3 týdny zavřeno a nikdo teď neví, jak dlouho omezení kulturních akcí ještě potrvá... Bude to do konce května? Nebo snad do konce prázdnin? Jak dlouho budou zavřené hranice, což by znamenalo stopku pro zahraniční umělce?

LMB

1.5. Lucerna Music Bar uspořádá virtuální Koncert o ničem. Koncert o ničem zní tak trochu o ničem. Virtuální hlediště s virtuálním pódiem je tak trochu o ničem. O ničem však určitě není projekt NIC 2020, který dali dohromady radní pro kulturu hlavního města Prahy Hanka Třeštíková a GoOut. Jeho záměrem je pomoct kulturním institucím. Těm soukromým, které většinu příjmů získávají ze vstupného. Pokud kliknete sem, vyberete si své místo na virtuálním koncertu. Každý příspěvek se počítá a LMB to moc pomůže překlenout tohle nešťastný období. Pomůže to vstoupit do obnovené sezony s méně šrámy, aby byla tato kulturní instituce schopna zase pořádat tu spoustu skvělých koncertů, a abyste si vy zase mohli užívat jedinečnou atmosféru Lucerna Music Baru.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016