REPORT

 

Summer Of Love - report od čtenářky

Názor jedné z mnoha partygirl, která se zúčastnila. :)

 
Názor jedné z mnoha partygirl, která se zúčastnila. :)

Na tuhle akci sem se těšila celej rok a můžu říct, že mě nezklamala. Nejvíc a nejlíp to tam podle mě rozjel DJ Rush - lidi šíleli. Dal nám pěkně do těla. :)

Dál bych se zmínila o Orbithovi. Už sem ho slyšela na párties hodněkrát a už už sem se smiřovala s tím, že zas zahraje to samý, ale co předved na SOL, tak se mi moc líbilo!

Dalším, který mě zaujal, byl Anthony Rother s jeho živým vystoupením. Fakt vychytaný.

CJ Bolland mě moc nepřekvapil ani na mě nijak nezapůsobil. Marco Zaffarano byl dobrej, ale vzhledem k mojí únavě už sem to tolik neprokoumávala. :)

O ostatních se už zmiňovat nebudu, napsala jsem stručně, co bylo nej a co ne.

Jinak co bych letošnímu Summeru vytkla, je to, že sem tam neviděla skoro žádný odpaďáky (jestli si někdo myslí, že je zbytečný je tam dávat, když lidi stejně udělaj binec, tak se plete). Dál k těm melounům. 2 tuny? No, možná to byly 2 tuny, ale já a spousta mejch známejch neměla ani kousek melounu. Viděla sem několik lidí, co si nesli třeba celej meloun... Kdyby to bylo předem prokoumaný, mohli to barmani nakrájet, aby se dostalo na všechny.

A poslední maličkost, která vadila, byl šílenej prach na hlavní stagei. Vylezla sem tamodtud uplně černá. :) Fakt sem se toho čertíka v zrcadle lekla. :) Ale s tim se asi nedalo nic udělat.

Celkový dojem - podle mě Summer Of Love - je ta nej akce roku u nás. :)

Dokonce mi to pár lidí potvrdilo. Cituji jednoho kluka z Brna: "Tomuhle se prostě žádná jiná párty nevyrovná. Summer Of Love - to je prostě tradice. A bude."

Jen mě mrzí, jak rychle to zase uteklo. :) No, zas se těším na příští rok. :)

Toť pouhý názor... Myshiczky z Pardubic
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016