CLANEK

 

Red Bull Music 3Style znovu v Čechách

Nejprestižnější světová soutěž v DJingu Red Bull Music 3Style měla loni v České republice svou premiéru. Letos se opět vrací a vyzývá tak znovu všechny DJs k boji o místo ve finále v Taipei na Tchaj-wanu. Stojíš si za svým stylem? Chceš prorazit na mezinárodní scéně? Chceš sdílet své zkušenosti a učit se novým věcem? Pak je ten pravý čas se zavřít do studia a začít pracovat na 5minutovém tracku, který ti může změnit život. On-line registrace startuje právě teď.

 

Registrační pravidla

Chceš-li reprezentovat Českou republiku na "Olympijských hrách v DJingu", musíš nejdřív vytvořit a nahrát 5minutové video s trackem, který bude složen z mixu 3hudebních žánrů dle vlastního výběru, a vložit ho na http://www.redbullmusic3style.com/. Registrace probíhá od 16. dubna do 31. května 2018. Není to složité, celým procesem nahrávání tě provede formulář. Pak už můžeš jen s napětím čekat, jestli se dostaneš do nejlepší 6 DJs v České republice, kteří postoupí do národního finále. Jestli se tak stane, se dozvíš poslední týden v červnu. Ve  stejnou dobu bude vyhlášeno světové turné a kdo získá divokou kartu na světové finále ze zemí, kde národní finále probíhat nebudou.

Red Bull Music 3Style

Proč se na Red Bull Music 3Style přihlásit?

Odpověď nemůže dát nikdo jiný než DJ Roxtar, loňský vítěz české kvalifikace a účastník světového finále v Krakově, které se konalo letos v únoru: "Red Bull Music 3Style je soutěž, kde můžeš pustit uzdu svojí kreativitě. Je o sbližování lidí skrze nezapomenutelný zážitky plný energie. Týden v Krakově byl ten nejlepší týden DJský kariéry v mém životě a přeji to každému. Měli byste si to zkusit, je to něco neuvěřitelnýho."

Roxtar


Red Bull Music 3Style vyrazí na světovou tour

Od srpna do listopadu se soutěž rozjede do 20 zemí Evropy, Asie, Pacifiku a Ameriky oslavovat umění DJingu. Nejlepších 6 DJs vybraných z online záznamů budou navzájem mezi sebou bojovat o to, kdo dokáže během 15 minut dostat publikum nejvíc do varu. Soutěžní track bude muset být složen opět ze 3 různých žánrů a DJ musí porotu přesvědčit o své originalitě, zručnosti za gramofony, perfektní práci s CD přehrávačem a mixem a schopnosti oslovit publikum. Vítěz pak může pomalu balit na cestu na Tchaj-wan.

Red Bull Music 3Style

Nejde jen o to vyhrát

Red Bull Music 3Style není jen o soutěžení. Je to akce s největší koncentrací těch nejlepších DJs, kteří se od sebe navzájem učí, rozvíjejí své schopnosti a oslavují umění mixované hudby společně s do rytmu se pohupujícím nekonečným zástupem lidí.

Red Bull Music 3Style

Red Bull Music 3Style hledá a představuje nové talentované DJs, propaguje DJ kulturu a usiluje o její rozvoj. Sleduj www.redbullmusic3style.com a ze soutěže ti nic neunikne.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016