CLANEK

 

Fenomenální Addict vyráží na tour po republice

Akce s názvem Addict už nějaký ten čas patří k nejvyhledávanějším mejdanům mladých Pražanů, kteří se nespokojí s běžnými klubovými párty. Addict je uchvátil především tím, že nejde jen o párty, ale o event se specifickou atmosférou. Tu teď nově budou moci na vlastní kůži vyzkoušet i mimopražští příznivci neotřelé zábavy. Addict totiž nepřestává lovit nové výzvy a v listopadu vyráží na tour po republice.

 

Za konceptem párty Addict stojí teprve třiadvacetiletý DJ a producent Jakub Strach alias DJ NobodyListen, který s ním přišel zhruba před rokem a půl. Prvotním impulsem pro vznik Addictu byla Nobodyho nespokojenost se zavedenými pražskými parties. Žádná z nich úplně nesplňovala jeho představy, a tak se jednoho dne rozhodl, že si prostě udělá svoji vlastní.

Addict

Párty Addict probíhá pokaždé na jiném netradičním místě a je pro ni typická neopakovatelná rave atmosféra, perfektně propracovaný line-up, skvělá audiovizuální show, parádní zvuk a hektolitry Jägermeisteru. Kombinace těchto jednotlivých ingrediencí už sama o sobě garantuje unikátní večírek, který nyní budou moci zažít všichni fanoušci dobré zábavy napříč republikou. Addict se totiž poprvé vydává na tour!

Addict

Addict tour bude mít osm zastávek po České republice a jednu na Slovensku. Každá štace se odehraje za dohledu i aktivní účasti DJ NobodyListen. Kromě něj se vždy představí i unikátní hosté jako třeba DJs Kewu, Nrmn, Dalyb nebo Alyaz. Složení hostujících DJs bude pro každou zastávku jiné. Návštěvníci se navíc na všech místech mohou těšit i na tajného hosta, který odehraje speciální live show. Ke správné párty náladě všude přispějí i krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Addict

Addict tour odstartuje již tento víkend páteční zastávkou v Hradci Králové, následovat bude sobotní párty v Plzni. O dalších listopadových víkendech se pak odehraje v Bratislavě, Liberci, Českých Budějovicích, Teplicích, Brně a Ostravě. Celé tour vyvrcholí první prosincový víkend v Praze akcí Addict #10 s podtitulem The Festival, která neuzavře jen tour, ale i první dekádu pražských eventů.

Addict
Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a buďte u toho! Vstupenky na jednotlivé zastávky Addict tour budou vždy k mání pouze na místě za 200,- Kč. Jedinou výjimku tvoří pražský Addict #10 s podtitulem The Festival, na který lze lístky zakoupit již teď prostřednictvím předprodeje na GoOut.net.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016