CLANEK

 

Red Bull Music Academy oslaví 20 let v Berlíně

Red Bull Music Academy se vrací do své kolébky – Berlína, kde se před 20 lety konala úplně poprvé. Světovou sérii koncertů, workshopů, klubových nocí a seminářů, hostící muzikanty napříč kontinenty, přivítá německé hlavní město v roce 2018. Aplikační fáze začíná ale už nyní, a to od 15. června do 4. září 2017.

 

Tokyo, New York, Melbourne, Cape Town, Paris, São Paulo a loni Montréal. Red Bull Music Academy za úctyhodnou dobu své existence obletěla doslova svět a nyní zatoužila po návratu na místo, kde spatřila světlo světa – do Berlína. Ve skutečnosti jej ale nikdy neopustila díky tamější propojené síti hudebníků, umělců, majitelů vydavatelství a klubových manažerů, s nimiž Red Bull Music Academy spolupracovala po celou dobu svého fungování. A byli to stejní lidé, kteří se podíleli na tom, jak berlínská hudební scéna vypadá v současnosti – jako místo vhodné pro experimentování a uměleckou svobodu.

RBMA

Přihláškový kolotoč

Red Bull Music Academy je třicetidenní hudební festival, který na jednom místě spojuje muzikanty různých hudebních žánrů i národností a jenž v současné době spouští registraci, z níž vzejde 60 šťastlivců, kterým akce může změnit doslova život. Cesta je otevřena instrumentalistům, vokalistům, DJs i producentům jakékoli profesionální úrovně. Stát se součástí velké mezinárodní rodiny můžete klidně i vy.

Od 15. června je možné na webové stránce www.berlin.redbullmusicacademy.com stáhnout přihlášku, kterou je třeba odeslat nejpozději do 4. září 2017. Zájemci zároveň musí k přihlášce přiložit vlastní demo nahrávku o délce maximálně 30 minut, a to buď na výše uvedené stránce, nebo poslat na CD. Porota Red Bull Music Academy vybrané účastníky oznámí na začátku roku 2018.

RBMA

Red Bull Music Academy představuje unikátní možnost se setkat s lidmi, kteří v hudebním průmyslu něco znamenají. Přednášky o hudební historii, výměna zkušeností, praktické lekce, večerní a noční sessions a na ně navazující koncerty, klubové noci a výstavy, to je jen část z bohaté programové nabídky. V Berlíně se brány Red Bull Music Academy otevřou od 8. září do 12. října 2018, aby oslavila minulost, současnost i budoucnost hudební scény.

Loňská kompilace Red Bull Music Academy je venku

Jak je již tradicí, vybrané tracky nahrané v průběhu akademie se dostávají ven i mezi další posluchače. Celkem 48 nahrávek z Montrealu nese název "Various Assets – NOT FOR SALE" a prsty v nich mají Thundercat, Just Blaze, "Mad" Mike Banks, Deradoorian, Matías Aguayo, Dorian Concept, Lucrecia Dalt, Mathew Jonson, Ango, Branko nebo Marco Passarani. Stáhnout si ji můžete na RBMA Daily.

RBMA

Brouzdejte po vlnách Red Bull Music Academy

Chcete-li se navnadit už teď, webová stránka www.redbullmusicacademy.com je plná stovek exkluzivních videolekcí, článků a podrobných detailů o akci. Na www.redbullradio.com můžete zase vybírat z tisíce mixů, rozhovorů a playlistu hudebních legend i současných pop umělců.

Sledujte Red Bull Music Academy a nic vám neunikne:

www.redbullmusicacademy.com
www.redbullradio.com
www.redbullcontentpool.com/musicacademy
www.facebook.com/redbullmusicacademy
www.twitter.com/rbma
#RBMABLN
@RBMA

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016