REPORT

 

Oficiální vyjádření pořadatelů ke Svojšicím

Svojšice jsou již déle jak týden za námi a stále v nás zůstávají pro některé pozitivní a pro druhé negativní pocity a vzpomínky. Přinášíme Vám aktuální tiskovou zprávu podepsanou hlavním pořadatelem, dvojicí Agent & Džejár.

 
Vážení,

dovolte, abychom v krátkosti shrnuli letošní ročník festivalu Svojšice. Tak jako v předcházejících letech jsme se i letos naplno věnovali přípravám našeho techno stánku. Jsme rádi, že se celá akce obešla bez jakýchkoli organizačních problémů, které čas od času vyzkouší naší připravenost. Počasí nám vyšlo na jedničku a tak děkujeme všem, kteří v tom mají prsty a přáli nám to. :)

Jsme potěšení, že se nám podařilo přivézt legendu elektronické hudby Jochena Paapa aka Speedy J, který nás osobně překvapil a nadchl. I všichni ostatní účinkující podle nás předvedli kvalitní výkon a doufáme, že se dobře cítili po celou svojšickou noc.

Celý realizační tým pracoval také bez chyb po celé tři dny příprav, akce samotné ale i během nepopulárního "bourání".

Největší poděkování však patří všem návštěvníkům festivalu, kteří se v nabité festivalové konkurenci rozhodli zavítat právě k nám. My doufáme, že jsme připravili kvalitní hudební událost pro všechny.

Omlouváme se za podle nás jediný nedostatek letošního ročníku Svojšek, kterým bylo nevystoupení Hiroaki Iizuky. Budeme se snažit dovézt ho do konce roku na jednu z dalších námi připravovaných akcí.

Děkujeme
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016