CLANEK

 

Definate je označován za nejlepšího D´n´B nováčka roku

Skankandbass o něm tvrdí, že je nováčkem roku. Estonský producent Definate je mistrem atmosférických úvodů, precizní úderné rytmiky a mohutných bassových linek. A žádnými z těchto prvků na svém sólovém releasu rozhodně nešetřil...

 

Jako slibný talent traví bezesné noci hledáním inspirace na internetu a to v rámci rozličné hudby napříč žánry. Navzdory tomu, že ve své produkci od začátku inklinuje především k drum & bassu, málokdy tento žánr vyhledává v klubech. Tam preferuje především techno a deep house.

Je také skutečným perfekcionistou, každý z tracků na tomto EP prošel dlouhým vývojem a dočkal se několika naprosto odlišných verzí. Samotná finální fáze úprav před releasem mu zabrala téměř rok a půl. A pokud vás ani tohle zatím nepřesvědčilo, vězte, že "Never Lasting" je vůbec prvním trackem, který kdy Definate dokončil, a to začátkem roku 2010.

Definate

Zbylé tři tracky vyprodukoval během svých cest po Austrálii. Kupříkladu "Bunk Dub" vznikl během zotavování se z úpalu na palandě ubytovny. "Down & Under EP" vychází v pondělí 29. září exkluzivně na Beatportu, o dva týdny později pak bude k dostání i v řadě dalších digitálních obchodů.

Definate – Down & Under EP [Authentic012]

a. Definate – Reminiscence
b. Definate – Towards The Dawn
c. Definate – Bunk Dub
d. Definate – Never Lasting



Tracky z Down & Under EP do svých aktuálních setů zařadili například Kasra, Foreign Concept, Trilo a další.

Na Authentic Music už vyšla hudba od producentů jako Hybris, Arp XP nebo M-Zine & Scepticz a label má i svůj Soundcloud a Facebook profil.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016