REPORT

 

Vyhlášení výsledků remixové soutěž Paul Oakenfold

Ve čtvrtek 5.6. v příjemném prostředí pražského komplexu TWM proběhla sympatická komorní tiskovka, kde jsme představili výsledky remixové soutěže skladby Ready, Steady, Go od Paula Oakenfolda. Absolutním vítězem se přesvědčivě stal pražský DJ a producent Rai, na dalších místech pak Michal Šindler, Omnidipus, DJ Agressive a Max Parten. Další umístění a bližší informace získáte v reportu/tiskovce.

 
Nejlepší remix Paula Oakenfolda má svého vítěze!

Koncem loňského roku hudební server Techno.cz se společností TDK vyhlásili soutěž o nejlepší remix skladby Paula Oakenfolda - Ready Steady Go zde v České republice, jako součást celoevropské soutěže TDK "Paul Oakenfold Remix Competition". Skladbu vydal v roce 2002 britský DJ a proucent Paul Oakenfold na svém albu Bunkka. Zájemci pracovali se samply, které přímo pro tuto soutěž TDK uvolnil Paul Oakenfold. Samply byly ke stažení na mp3.techno.cz a na www.tdk.cz/soutěž. Uzávěrka soutěže byla 1.5.2003 a skladby soutěžící předávali na nosičích TDK, mailem na remix@techno.cz či pomocí formuláře na stránce www.tdk.cz/soutez.

Máme obrovskou radost z toho, že se do remixování pustil neuvěřitelný počet soutěžících, kteří nám celkem zaslali 63 svých remixů a ve většině případech se jednalo o opravdu zdařilé práce. Stylově se přihlášené skladby pohybovaly od tech-trance, tech-house, progressive až breakbeat, drum'n'bass nebo ambient. Své výtvory zaslali i soutěžící z Rakouska či Slovenska.

Kvalitu skladeb hodnotila odborná komise na základě jednotného hodnotícího formuláře. Komisi tvořili za Techno.cz Michal Poncar aka Myclick a Dan Kafka, za TDK product manager značky TDK Karel Pokorný, za server Rave.cz redaktor Slamitch, za časopis XMAG šéfredaktor Béla Némeshegyi a DJs Michael Burian, Petr Holman a Tazz.

Jak velké klání našich remixérů dopadlo, a co si za své počiny odnesou?

1. místo - DJ Rai za DJ_Rai-Ready_Steady_Go(80ties_breakstep_mix) a DJ Rai-Ready Steady Go(dirty funk untypical Rai mix)

- zájezd do Londýna na párty s VIP vstupem a hrazenými náklady + batoh "Paul Oakenfold" s dárky od firmy TDK, v hodnotě 10.000 Kč

2. místo – Michal Šindler za Michal_Sindler-RMX_Paul_Oakenfold-Ready_Steady_Go

- batoh "Paul Oakenfold" s dárky od firmy TDK v hodnotě 10.000 Kč

3. místo – Omnidipus za Omnidipus_Ready,_Steady,_Go!

- batoh "Paul Oakenfold" s dárky od firmy TDK v hodnotě 10.000 Kč

4. místo – DJ Agressive za DJ_Agressive-RMX_Paul_Oakenfold-Ready_Steady_Go(high effects mix)

- batoh "Paul Oakenfold" s dárky od firmy TDK v hodnotě 10.000 Kč

5. místo – Max Parten za Max_Parten-RMX-Paul_Oakenfold-Ready_steady_go

- batoh "Paul Oakenfold" s dárky od firmy TDK v hodnotě 10.000 Kč

Dalších 25 soutěžích bude za své úsilí odměněno dárky od TDK v hodnotě 500 Kč. Jedná se o tyto autory (abecední pořadí): Aischla, Balrog, Biscuits, Boris Carloff, Canda, Chambermaid, Chucky, Cphone + Ibogain, DeeJay Wolf, Demiurgos, Denius, Dj Bob , DJ Bobek, DJ Silence, DJ Willy, DJ Wraith, Frant Ef, Hermez, Olda P, Pete Brooks, Pioneers of Sound, Simon F, Tchunhas, Tome a TryLowBeat.

Všechny tracky budou i nadále volně k dispozici na internetové adrese mp3.techno.cz a jedná se i o jejich umístění na přílohová CD k hudebním a počítačovým časopisům.

Oficiální představení výsledků soutěže proběhlo ve čtvrtek 5.6.2003 v prostoru komplexu TWM, Lesnická 4, Praha 5 (www.vesmir.net, www.djschool.cz).

Za Techno.cz Myclick - myclick@techno.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016