REPORT

 

Connect Yourself v Brně

Tentokrát zavítal oficiální mejdan našeho serveru Techno.cz Connect Yourself do brněnského klubu Perpetuum. Lidí se moc nesešlo. To však ale nemělo vůbec vliv na výbornou atmosféru a náladu.

 
Connect Yourself je již kultovní nocí, na které se presentují především DJs Techno.cz. Nejinak tomu bylo i v tomto případě. O zábavu se nám postarali Matrix, Pavel Krejdl, Nika 77 a Deepdance. Překvapením nejen pro clubbery bylo, když se v obíhané s Matrixem předvedla zahraniční akvizice v podobě Iniga Kennedyho.

Prvním, kdo se zhostil kormidla byl Matrix, který výborně navázal na doposavad hrající minimalové CD. Neuběhlo však ani 20 minut a klubem zněl Black Country Sound a jím ovlivnění producenti. Matrix je perfekcionista a tak se nikdo nemohl dočkat chyb. Pavel Krejdl, který se již při Matrixově setu řádně ponořil do víru zábavy se s typickým úsměvem pustil do plnícího se parketu ostřeji. Po chvilce se jeho set přetočil do obíhané s Nikou77, což bylo výborným zpestřením a deklarovalo to tak absolutní uvolněnost všech zúčastněných. Niku jsem dlouho neslyšel a musím říct, že jsem se náramně bavil.

Časy v jakých jednotliví DJs vystupovali za mix jsou absolutně bezcenné. Tento Connect byl opravdovým mejdanem. Z ničeho nic se za pultem objevil charismatický Inigo a spolu s Matrixem a ponořili tak tento příjemný klub do temného závoje deptajících ploch a rozlámaných beatů... To, co předvedli během několika desítek minut, bylo lahodným zpěvem pro technařská srdíčka.

Deepdance navazoval a k udivení Iniga srovnal rozlámané beaty jeho asymetrických počinů do švédských strojově přesných Drumcode. Kdo by čekal, že konec vystoupení Iniga s Matrixem vyprázdní parket zmýlil by se. Deepdance úplně jiným zvukem udržel lidi po celý zbytek dlouhé a deštivé noci na parketu a bušil do nich přesnými mixy až do samého rána. Venku už svítilo slunce, když se v Perpetu stále ozývaly reakce tancujících na gradace.

Přiznám se, že tenhle pěkně vypečený večírek jsem nakonec ukončil v 06:30 já (řidič). Důvodem bylo 200 km, které nás dělilo od potřebného odpočinku. Omlouvám se, příště se to už nestane. :)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Pav
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016