REPORT

 

Let it play, shout it loud

Dobrá, něco visí ve vzduchu, dneska tak jedno pivo, ale maximálně tři, není malých rolí pouze malých herců, kolovrátek si to přede, myšlenka pouhá mě do Roxy vede, kino bylo dobrý, tak proč vlastně jít někam dál, což ale si o tom filmu třeba povídat?

 
Dobrá, něco visí ve vzduchu, dneska tak jedno pivo ale maximálně tři, není malých rolí pouze malých herců, kolovrátek si to přede, myšlenka pouhá mě do Roxy vede, kino bylo dobrý tak proč vlastně jít někam dál, což ale si o tom filmu třeba povídat?

Půlnoc, paráda, fronty nikde, parket tak akorát, Masopust v plném proudu, soudím, dle Anděla, cizinci zkouší ručku na zadek a lepé děvy pak přiměřeně pohrdavý lehký kop. Kix, kde to jsem, is it easier to touch her than to say you love her.. Ale začněme popořadě..

Najednou je tu konference, výkop se zadařil, meluzína se párkrát otočí nad hlavami a už ho nesou, prvních pár minut a už ho mátohu nesou, sakra jasně, dneska žádný pvo nebo budeš až do konce života legračním slonem v cirkusu u Berouska. Breakbyteček, chvíli, jedna báseň, štávička kape, energie se jen line, na pořadu noci samá zajímavá témata. Matrix totiž láká, rozhovor plyne, užitečně navazuje, což se takhle neohlédnout zpátky, svízele klamou, když rozšmodrcháš tohle už se nikdy nezamotáš. Čistá hlava, to je sen, žiju, to je ale zase dneska den! Zastavit stát, spirálu narovnat, ke startu připravit a nasedat. Can you feel the harmony?

Tak je tu jaro, život přeci stojí za to, koukej na támhleten strom, kořeny má pevně v zemi a korunu vysoko do oblak, jeden z mnoha ale bez něj by to přeci nešlo, copak nevíš že život je jen v živém.. listen to earth.. Coding scheme: Total science. A lebo Americký psycho.

Funky soul da Drumm. Tak už teda víš, co je showbiz a co láska, co stroj a zbraň. Let it play, shout it loud. Tak vítej zpátky pišišvore.

A ten film? Muž bez minulosti, se ví. Vivat carneval! Ať žijí duchové! Opatrujte se, váš b@.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016