REPORT

 

Studio 54 děkuje za strhující atmosféru na oficiální afterparty po Mácháči a zve vás v září do Meccy!

Parádní atmosféra, která by se dala doslova krájet, skvělé výkony dj's a především roztančený dav až do svítání a následně nabitá afterparty na Bílém Kameni - tak bychom mohli přiblížit všem, kteří se festivalu Mácháč 2010 nezúčastnili, naše pocity, které jsme měli ze stanu tohoto předního českého afterklubu bezprostředně po skončení jubilejního desátého výročí festivalu a rádi bychom všechny clubbery pozvali na party Studio 54 at Mecca opening party, která se koná první zářijový pátek 3.9.!

 
Rádi bychom touto cestou poděkovali všem tancechtivým návštěvníkům našeho Studio 54 stanu na festivalu Mácháč, kteří se opět postarali o jedinečnou atmosféru a feeling až do ranních hodin.

Všichni vystupující si své sety užili na sto procent a bez Vás clubberů by to asi jen těžko šlo. Stejný dík ale patří i i jim. Své sety si pečlivě připravovali aby se pak mohli prezentovat opravdu tím nejlepším, co jejich recordbagy skrývají. Mimo vystoupení rezidentů Studia 54 stojí bezesporu za zmínku ranní set legendárního Loutky, jehož složení tracků bylo opravdu něčím vyjímečným, co jste rozhodně v jeho podání letošní festivalovou sezónu neslyšeli.



Stejné pocity máme i z oficiální afterparty na Bílém Kameni, který byl nabitý doslova až po strop a kde rozjetý mejdan pokračoval až do pozdních odpoledních hodin! Nesmíme ale zapomenout na všechny členy crew Studia 54, kteří se již s několikatýdenním předstihem snažili o to, aby bylo vše připraveno a aby jste se mohli skvěle bavit!

Pokud Vám skvělá atmosféra, kterou si tento pražský afterklub přiveze vždy sebou, nestačila, navštivte první zářijový pátek 3.9. pražskou Meccu, kde bude probíhat jeden z nejpopulárnějších večírků tohoto klubu - Studio 54 @ Mecca opening party, na které vystoupí Tommy Rogers, Enrico, Ronny a Billy Bright.

Pokud jste se zúčastnili festivalu Mácháč, zajisté se vám dostaly do rukou reklamní letáky na afterparty na Bílém Kameni, na kterých byla z druhé strany volná vstupenka na tuto party. Pokud ne, stačí se na facebooku přikliknout, že se party účastníte a budete na guest listu u vstupu do klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016