REPORT

 

Open Air Festival děkuje 18 tisícům návštěvníků, přípravy na další ročník začaly!

Z letiště v Panenském Týnci proudí spokojení hudební fanoušci i kamiony plné techniky. První ročník multikulturního Open Air Festivalu je za námi. Ve festivalovém městě se bavilo 18 tisíc návštěvníků, další tisíce sledovali online přenos, který zajistil generální partner společnost Telefónica O2. „Open Air Festival 2010 je za námi a tímto dnem začínají přípravy na rok 2011,“ vzkazují fanouškům festivalu autoři projektu Michal Lukeš a Tomáš Dufek.

 
Chtěli bychom především poděkovat návštěvníkům Open Air Festivalu i spolupracovníkům, kapelám, sponzorům a produkcím. Kdybychom je měli všechny vyjmenovat, pak by tisková zpráva byl několik stran dlouhý seznam,“ vzkázal promotér festivalu Michal Lukeš. „Všichni jsme pomáhali vytvořit v České republice nový formát akce. Společně v příštím roce budeme pokračovat a věříme, že posuneme nasazenou laťku ještě výš,“ dodal manažer pro sponzoring a eventy společnosti Telefónica O2 Tomáš Dufek.

Streaming s kompletním koncertem Kasabian a The Kissaway Trail
Ve festivalovém městě se v sobotu pohybovalo více než 18 tisíc návštěvníků. Kromě toho však měl Open Air Festival ještě řadu svých virtuálních hostí. „Stream z festivalu sledovalo jen za včerejšek stejně lidí, jako je průměrná sledovanost jednoho hokejového extraligového zápasu na internetu – v play-off,“ srovnával zástupce generálního partnera Telefónica O2 Tomáš Dufek. Právě společnost Telefónica O2 streaming technologicky zajišťovala za mediální spolupráce dalších partnerů – iDnes.cz, iPrima.cz a Prima-Cool.cz.

Roste Open Air Festivalová rodina
Od února, kdy Open Air Festival oficiálně vstoupil na českou festivalovou mapu, si tento „nováček“ získal už celou řadu fanoušků. Jen na Facebooku vyrostla komunita, která čítá necelých 6 tisíc příznivců. Těm bude Open Air Festival i nadále poskytovat výhody, soutěže a zajímavý obsah. Uzavření festivalových brán. „Vytvoříme festivalovou rodinu a naše věrné příznivce budeme odměňovat,“ přiblížila svou vizi manažerka festivalu Marie Marková.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
MHD
MHD
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016