REPORT

 

Aktuální zpravodajství z festivalu Pleasure Island od Sody

Na Pleasure Island to právě žije... Jsem tu zhruba od pěti odpoledne po včerejším propršeném Let It Rollu a průběžně pro vás mapuji dění v areálu. Tu jsou mé postřehy pro vás, kteří tu s námi nemůžete být. Hezké čtení a litujte! AKTUALIZOVÁNO!

 
01:00 Festival bude vrcholit... Právě začíná hrát Paul van Dyk a ten dnes jako jediný zaplnil prostor před hlavním pódiem. To vypadá jako obří hrad, který stojí za to vidět na vlastní oči. Na Techno stagi nás teď po Agentovi drtí Dave Clarke!

21:00 Festival je v plném proudu., vsichni se dobře baví a atmosféra začíná houstnout. Všechno funguje, jak má a vypadá to na vydařený mejdan. Výborný set zahrál Umek, který teď předal žezlo minimalovému mistru Adamu Beyerovi. Ten jak obvykle nikam nespěchá a udržuje si pomalejší tempo...

18:30 Festival Park je z větší části zaplněn návštěvníky, kteří už teď tancují jako o život. Všechny stage jedou na plné obrátky. Počasí nám až na trochu bláta zatím přeje. Na Techno stagei právě skončil Marco Nastic, který zahrál skvělý minimalový set. Hlavní stag teď má pod palcem Michael Burian.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016