REPORT

 

Beaxovo vyjádření k akci Ibiza Night 6

Beax nám poslal tiskovou zprávu, ve které se vyjadřuje ke svým selháním při produkci páteční party Ibiza Night. Budiž pro všechny ponaučením, že přípravy na akci s plánovanou kapacitou 8.000 lidí není radno podcenit a vše je třeba domyslet do nejmenších detailů...

 
Hodnocení akce

Nebudu nic zatajovat a začnu velice z ostra. Ač se to může zdát jakkoliv divné a je mi jasné, že spousta lidí nebude věřit, tak nyní několik dnů po akci vím, že jsem 140.000 korun v mínusu a pomalu je začnu splácet.

Nejsem zastáncem teatrálních odchodů ze scény, ale je možné, že se jednalo o poslední IBIZA NIGHT.

Nemá cenu rozebírat kde se stala chyba, jen se opět ukázalo jak jsou lidé schopni se odvděčit za nabízené přijatelné podmínky. I kdyby stálo vstupné dvacet korun, stejně bude český člověk přemýšlet nad mechanismy a plány jak se dostat na akci zdarma. Zvlášť bych vyzvednul aktivity některých VIP hostů.

Komu bych poděkovat opravdu chtěl, jsou všichni platící návštěvnící, kteří mne podpořili.

Vyjádření k záporům akce

ZIMA - Je jasné, že omluvou se nic nezpraví. Jediný smysl toto může mít v případě, že jsou lidé, které zajímá, proč se tomu tak stalo.

Firma, která měla zajistit vytápění doporučila následující postup. Topit celý den před akcí a pak teplo v hale už zůstane. Následující večer jsem se měl přesvědčit o pravdivosti těchto slov. Topilo se opravdu od brzkého rána a ten kdo v hale byl přes den, může dosvědčit, že minimálně 20 stupňů opravdu v hale bylo. Měl jsem z toho dobrý pocit. Ve 20:00 došla nafta a hala byla vytopena. Otevřel se vstup a veškeré teplo bylo během hodiny ta tam.

Při tomto šoku, kdy bylo drahé vytápění k ničemu jsem se odhodlal k zoufalému kroku. Jezdil jsem kyvadlově s kanystry pro naftu a doplnil fukary alespoň na pár hodin času, avšak nebylo v mých silách vrátit výtop do původního stavu.

ŠATNY - Zde musím apelovat, že i při nedostatečné kapacitě se ztratil jen jeden jediný kabátT a to při takovém počtu lidí je opravdu zázrak.

Také bych rád poznamenal, že na akci byl zaznamenaný jediný případ ošetření od záchranné služby.

Jsem moc rád za kladné ohlasy na hudební výkony.

Děkuji vám všem, co jste akci navštívili, podpořili mne zaplaceným vstupem a poctivým VIP. Doufám, že tato tisková zpráva ve vás zanechá alespoň trochu reálný pohled na to, jak některé představy o promotérech topících se v penězích jsou opravdu mylné.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016