CLANEK

 

Nominace do O2 Dance Music Awards 2008 startují

Letošní letní prázdniny máme za sebou a se začátkem školního roku začíname i my pracovat na dalším ročníku největší ankety taneční hudby v ČR - O2 Dance Music Awards, tentokráte s číslovkou 2008.

 
Plánované změny oproti loňskému ročníku
Rádi bychom letos navázali na úspěšné změny ročníku 2007. Letošní asi největší inovací bude tzv. „startovací provoz“, který umožní během prvních 14ti dní po spuštění hlavního hlasování ještě doladit nominace. Možnost kontaktovat nás s věcnými připomínkami bude mít každý z vás.


 
Nominační hlasování
Na našem webu www.dancemusicawards.cz jsme právě spustili elektronickou verzi nominačního formuláře, do kterého již mužete psát své nominace. Nominovat bude možné až do konce listopadu 2008. Na vybraných letních festivalech měli také někteří z vás možnost psát své nominace do papírových formulářů, ty nyní převedeme do elektronické podoby a přidáme do databáze k ostatním.

A jak to bude dál?
Začátkem prosince vybereme na základě vašich nominací Odbornou porotu, která poté připraví finální podklady pro spuštění nového ročníku ankety O2 Dance Music Awards. Samotné hlasování do O2 DMA 2008 započne s prvními minutami roku 2009.

Warm up parties
Samozřejmě i pro ročník 2008 pro vás připravujeme sérii našich warm up parties, takže se již teď máte na co těšit.

Sledujte náš web: www.dancemusicawards.cz
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016