REPORT

 

Report z Michael Burian The DVD Tour v Celnici od Mar-Gec-Ala

V pátek jsme s přáteli řešili, kam vyrazit, a vybrali jsme po chvilce dohadování, že se zajde do Celnice. Já jsem zatím v tomto klubu nebyl, i když už jsem se dvakrát chystal, tak jsem nebyl proti. A hlavně Michael Burian žádnou party nezkazí, a ani tato nebyla výjimkou...

 

Do klubu jsem dorazil až kolem půlnoci, odložil teplou bundu do šatny a šel po schodech dolů do klubu, odkud se již valily libé zvuky a tóny. To od toho, jak DJ T.N.F roztáčel svá CDčka. Sice hrál trošku komerčnější, známé věci, ale to nebylo od věci, protože potřeboval natáhnout lidi na parket. Ti zatím povětšinou stáli okolo barů a i tak jich nebylo zrovna moc. Byla to docela škoda, protože takhle v klubu byla hrozně slabá atmosféra. Přeci jen je rozdíl mezi tím, když je na parketu dvacet, nebo sto lidí.

DJ T.N.F

DJ T.N.F hrál až do čtvrt na jednu a předváděl směsku všech možných i nemožných singlů. Nedá se vybrat nic, co by charakterizovalo jeho set. Prostě taková směs disco housu a komerčnějšího trancu. DJ T.N.F si sáhl na CD přehrávače ještě asi dvacet minut po Michaelovi Burianovi, než byla ve 4:20 ukončena produkce.

A co hvězda noci, Michael Burian? Začal pro něj již tradičním progressivem. Velmi rychle ale změnil výběr, protože se snažil lidi roztančit a to se mu i podařilo díky pár trancovým hitovkám. Zbytek jeho setu se nesl v podobném duchu - tvrdé remixy trošku známějších věcí a občas nějaká hitovka. Zahrál opravdu hodně věcí... Co mě ale překvapilo, tak že zahrál Samim - Heater, který já osobně zrovna moc nemám rád, ale zbytek lidí v klubu si tenhle harmonikový song zamiloval. Jenže to byl pro mě asi jediný single, který se mi moc nelíbil. Ze zbytku bych vybral asi jen single New York City od PvD, který jsem ho ještě hrát neslyšel. 

Michael Burian

Celnici musím pochlubit za opravdu příjemně provedené prostory, velmi dobrý, čistý zvuk a obsluha se mě nesnažila okrást (jako občas v jiných, nejmenovaných klubech) a docela kvalitní nasvícení parketu. Jediné, co mi vadí, tak o dost vyšší ceny, než je zdrávo, ale s tím člověk, když jde do takového klubu, musí počítat. Konečné zhodnocení je na každém zvlášť. Kdo tam nebyl, přišel o Michaelův netradiční set a může se jen proklínat, že nepřišel. Kdo byl, ten si akci užil. Celnice je určitě pěkný prostor, ale přijde mi, že by tam mohlo být levněji.

Hodnocení: 7/10

+ dobrý zvuk
+ solidní projekce a světla
+ Michaelův trancový set (neměl bych říct spíš Elektromajkův?)

- vysoké ceny
- konec ve 4:20

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
MHD
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016