CLANEK

 

Tripmainova oficiální reakce k článku o ovlivňování Dance Music Awards

Máme tu další oficiální reakci na "nařčení" ohledně ovlivňování ankety taneční hudby Dance Music Awards, tentokrát od ambiciózního DJe Tripmaina. Podívejte se i na stránku www.tripmain.com (mimochodem dost dobrá stránka), oč v akci Vote for DJ Tripmain (voting guide for English speakers) jde - a dejte nám vědet svůj názor na fóru. Osobně k tomu můžu říci, že je to na hraně etiky, ale z pohledu DMA takováto aktivita zakázaná není... Myslím ale, že každý si udělá názor sám a v anketě hlasuje podle sebe - ostatně to uvidíme ve výsledcích...

 

Minulý čtvrtek (18.1.2007) byl na techno.cz uveřejněn článek týkající se ovlivňování hlasování DMA 2006 některými z DJs. V tomto článku byl zmíněn spolu s Chrisem Sadlerem a Orbithem i Tripmain, důvodem byl návod, který má k dispozici svých stránkách.

Tento návod je v článku považován za Tripmainovu reklamní kampaň, kterou chce ovlivnit hlasování DMA 2006. Tento návod byl však vytvořen pouze proto, aby pomohl anglicky hovořícím fanouškům a kamarádům, kteří by chtěli Tripmaina podpořit. Po celý minulý měsíc se ho mnoho fanoušků ptalo, jak by se mohli zúčastnit a jestli by jim nepomohl vyplnit hlasovací stránky, které obsahují mnoho různých voleb, tak, aby byl jejich hlas započítán. Je známo, že stránky dancemusicawards.cz jsou pouze česky a tak byl vytvořen právě tento návod, aby jej mohli anglicky hovořící fanoušci použíti jako příklad a pomohl jim hlasovat pro koho chtějí, což je fér. Ještě jednou, tento návod je jednoduše pouze příklad a nakonec od každého se stejně očekává, že bude volit toho, koho chce.

 Na závěr bych všem chtěl poděkovat, že hlasujou fér, svobodně a bez donucení.

DJ Tripmain
http://www.tripmain.com/


 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016